ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025 – Special Stage 8 Παύλιανη (α)

eko-rally-akropolis-2025-special-stage-8-pavliani-a-765084

Ο Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της τρίτης μέρας και αύξησε τη διαφορά από τους αντιπάλους του

Ο Adrien Fourmaux είναι δεύτερος γενικής κατάταξης, 13 δλ. πίσω από τον Εσθονό. Ο Sebastien Ogier ήταν ο δεύτερος ταχύτερος στην ειδική και βρίσκεται 10,3 δλ. πίσω από τον Fourmaux. Ο Thierry Neuville αντιμετώπισε απώλεια πίεσης στο πίσω δεξί ελαστικό, ενώ ο Joshua McErlean ολοκλήρωσε την ειδική με σπασμένη πίσω ανάρτηση.

Ειδική Διαδρομή: ΕΔ8 – Παύλιανη 1

Μήκος: 24,58 χλμ.

Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 33°C

Συνθήκες οδοστρώματος: Μπόσικο χώμα

 

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Ήταν εντάξει. Δεν είμαι σίγουρος ότι η επιλογή ελαστικών είναι σωστή».

 

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN

«Πολύ δύσκολη ειδική. Είχε λιγότερη πρόσφυση απ’ ό,τι περίμενα. Πολύ καθάρισμα στο τελευταίο κομμάτι, γλιστρούσα παντού».

 

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Είχαμε καλύτερη πρόσφυση σε σχέση με τη χθεσινή μέρα. Οδηγήσαμε καθαρά, οι υπόλοιποι θα είναι ταχύτεροι γιατί έχουν περισσότερα μαλακά ελαστικά, αλλά η μέρα είναι μεγάλη».

 

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Σε αυτό το είδος ειδικών προσπαθώ να οδηγώ καθαρά, αλλά ήταν μια σκληρή ειδική».

 

#1 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Έχανε αέρα το πίσω δεξί ελαστικό, αλλά τα τελευταία 5-6 χλμ. δεν είχα ταχύτητα. Ήμουν πολύ προσεκτικός στις αριστερές στροφές, πίεζα μόνο στις δεξιές, θα μπορούσα να είχα πάει πολύ ταχύτερα».

 

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Απαιτητική ειδική. Προσπάθησα να αποφύγω τις πέτρες και να διατηρήσω ρυθμό. Θυσίασα ταχύτητα σε πολλά σημεία. Θα είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα».

 

#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA

«Η ειδική είναι σκληρή στην αρχή, σε κάποια σημεία έκοψα πολύ. Ακολουθώ την ίδια στρατηγική με χθες».

 

#5 Sami PAJARI / Marko SALMINEN

Δεν θα ξεκινήσουν την τρίτη μέρα.

 

#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA

«Φύγαμε από το σέρβις χωρίς χειρόφρενο και ήταν πολύ δύσκολο στις φουρκέτες».

 

#55 Joshua MCERLEAN / Eoin TREACY

«Στην τελευταία στροφή γλιστρούσε και χτύπησα μια πέτρα με το πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου». Σπασμένη πίσω ανάρτηση.

 

#22 Mārtiņš SESKS / Renārs FRANCIS

«Είχε ενδιαφέρον. Δεν υπήρχαν γραμμές, σαν ξενάγηση στα ελληνικά βουνά».

 

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE

«Ήταν πολύ δύσκολα. Δεν ήξερα αν θα ξεκινήσω – ήμουν άρρωστος, αλλά με την αδρεναλίνη είναι όλα καλά».

Όλες οι ειδήσεις

Nissan Qashqai: Η κορυφαία έκδοση που καίει 4,5 λίτρα και δεν πληρώνει Τέλη

BMW X1: Τώρα το best-seller SUV με άτοκες δόσεις και 4 χρόνια εγγύηση

Τέλος οι κλήσεις όπως τις ξέραμε: Πώς θα βεβαιώνονται και θα πληρώνονται μέχρι το τέλος του έτους

car-prices
google-news
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ELEFTHEROSTYPOS.GR

Κώστας Γαμβρούλης

Γνήσιο παιδί της Generation X, μεγάλωσε με κασέτες και βινύλια, αλλά έμαθε να ζει με apps και streaming. Πατάει και στα δύο στρατόπεδα, σε μια ισορροπία που είναι ζόρικη, άλλα και μαγική. Μεγάλη του αγάπη οι μοτοσυκλέτες, τις οποίες θεωρεί ψυχοδυναμικές γεννήτριες, αν και δεν λέει όχι στο φευγιό με οποιοδήποτε μέσο. Η φωτογραφία και οι ηλεκτρικές κιθάρες αποτελούν τις «πολυτελείς εμμονές» του, οι οποίες του έχουν κοστίσει περισσότερο απ’ όσο θα παραδεχόταν. Όταν ξεμένει από δρόμους, εικόνες και μουσικές, συλλέγει θεωρίες συνωμοσίας, βλέπει sci-fi ταινίες και προσπαθεί να τελειώσει την συγγραφή ενός βιβλίου που δεν ξεκίνησε ποτέ.
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο