ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αέρας ανανέωσης για τις Mercedes-Benz EQA και EQB

aeras-ananeosis-gia-tis-mercedes-benz-eqa-kai-eqb-709728

Με εντυπωσιακό αμάξωμα, πανίσχυρο ηλεκτρικό σύστημα και προνοητική πλοήγηση οι Mercedes-Benz EQA και ΕQΒ γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές.

Με τη νέας σχεδίασης επιφάνεια Black Panel οι Mercedes-Benz EQA και Mercedes-Benz EQΒ εναρμονίζονται οπτικά με τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας. Μια φωτεινή λωρίδα συνδέει τα φώτα πορείας ημέρας των προβολέων, ενώ ο νέος προφυλακτήρας τονίζει το πλάτος του μπροστινού τμήματος του αυτοκινήτου. Σχεδιαστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό των πίσω φώτων. Οι καινοτομίες στον εσωτερικό χώρο περιλαμβάνουν το τιμόνι νέας γενιάς με χειριστήρια αφής, καθώς και τον διάκοσμο σε καφέ ξύλο φλαμουριάς.

Mercedes

Οι μηχανικοί της Mercedes μπόρεσαν να αυξήσουν την αυτονομία της Mercedes-Benz EQA στα 560 χιλιόμετρα, εφαρμόζοντας αεροδυναμικές βελτιώσεις και ελαστικά βελτιστοποιημένης αντίστασης κύλισης. Με τη λειτουργία Plug & Charge οι κάτοχοι μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτρικά μοντέλα Mercedes-Benz EQA και Mercedes-Benz EQΒ ακόμα πιο άνετα σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, καθώς μετά τη σύνδεση του καλωδίου φόρτισης, η διαδικασία φόρτισης ξεκινά αυτόματα, χωρίς να απαιτείται επιπρόσθετος έλεγχος ταυτότητας του πελάτη.

Mercedes

Από το 2022, η παραγωγή σε όλα τα ιδιόκτητα εργοστάσια επιβατικών αυτοκινήτων και van της Mercedes παγκοσμίως διεξάγεται με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα εργοστάσια στο Ράστατ (Γερμανία) και το Κέτσκεμετ (Ουγγαρία), που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των Mercedes-Benz EQA και Mercedes-Benz EQΒ, καθώς και τα εργοστάσια μπαταριών στο Kamenz (Σαξονία) και στο Jawor (Πολωνία). Επιπλέον, η Mercedes έχει καταστήσει την παραγωγή κυψελών μπαταρίας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα βασική απαίτηση για τους προμηθευτές κυψελών μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση των εκπομπών από την παραγωγή μιας κυψέλης κατά περίπου 30%. Περαιτέρω μείωση του αποτυπώματος άνθρακα επιδιώκεται μέσω της μείωσης των εκπομπών στο υλικό των καθόδων και της χρήσης ανανεώσιμων ενεργειών στην παραγωγή και την επεξεργασία των πρώτων υλών.

Όλες οι ειδήσεις

Δοκιμάζουμε το εξωφρενικό KIA EV6 GT με τους 585 ίππους

Νέο Renault Captur: Φτιαγμένο για να ζεις μαζί του!

Τι γνωρίζουμε για το νέο Tesla Model 3 Ludicrous των 626 ίππων

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο