ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το πρώτο Plug-in υβριδικό… αγροτικό Ford Ranger

erchetai-to-proto-plug-in-yvridiko-agrotiko-ford-ranger-685469

Η Ford φέρνει την υβριδική τεχνολογία στην κατηγορία των μεσαίων pick-up με το πρώτο Ranger Raptor Plug-in Hybrid το 2025.

Η νέα Plug-in υβριδική έκδοση του Ford Ranger συνδυάζει την δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης με την ευελιξία, κάνοντάς το ιδανικό για απαιτητικές συνθήκες οδήγησης και αξιόπιστο για όσους πελάτες επιθυμούν να αποκτήσουν το πιο δημοφιλές ευρωπαϊκό pick-up. Η παραγωγή του πρώτου υβριδικού Ranger θα ξεκινήσει στα τέλη του 2024 και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται για τις αρχές του 2025. Με το νέο μοντέλο, η Ford κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου στα σχέδιά της να προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιλογών κινητήρα.

Οι πελάτες του Ranger Plug-in Hybrid θα επωφεληθούν επίσης από το οικοσύστημα λύσεων της Ford Pro που απλοποιούν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα με επιλογές φόρτισης, λογισμικού και υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να ευδοκιμήσουν.

«Το Ranger Plug-in Hybrid θα βοηθήσει τους πελάτες να προχωρήσουν σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερες δυνατότητες από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα το Ranger στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και στην κορυφή στην κατηγορία των μεσαίων pick-up» δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe.

Το Ranger Plug-in Hybrid θα προσφέρει περισσότερη ροπή από οποιοδήποτε άλλο Ranger, συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 2,3 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ενώ θα μπορεί να κινείται πλήρως ηλεκτρικά με στόχο να προσφέρει αυτονομία πάνω από 45 χιλιόμετρα. Η δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης ανοίγει νέες δυνατότητες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο και περισσότερες πόλεις με ζώνες χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Η στοχευμένη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα του Ranger Plug-In Hybrid είναι 3.500 kg – ίδια με της υπόλοιπης σειράς.

Το Ranger Plug-in Hybrid θα προσφέρει επίσης το Pro Power Onboard, επιτρέποντας στους πελάτες να τροφοδοτούν με ρεύμα ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές υψηλής κατανάλωσης σε ένα εργοτάξιο ή σε ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ, συνδέοντάς τα σε πρίζες οι οποίες είναι ενσωματωμένες τόσο στην καρότσα φόρτωσης όσο και στην καμπίνα. Αυτό σημαίνει ότι οι θορυβώδεις, ογκώδεις και βαριές γεννήτριες μπορούν να μείνουν στο σπίτι τους, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο φόρτωσης για άλλα εργαλεία και εξοπλισμό.

Εκτός από την on-demand παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, τα προφίλ οδήγησης στο ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας του Ranger Plug-in Hybrid θα παρέχουν στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στο να αποφασίζουν πώς και πότε θα χρησιμοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας.

Το Ranger Plug-In Hybrid διαθέτει επίσης το αποδεδειγμένα αποδοτικό κατά την κίνηση εκτός δρόμο σύστημα τετρακίνησης του Ranger, επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

«Οι πελάτες μας θέλουν ηλεκτροκίνητα οχήματα που προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις και προσιτό κόστος ιδιοκτησίας χωρίς να διακυβεύονται τα χαρακτηριστικά που αγαπούν στο pick-up τους», δήλωσε ο Schep. «Το Ranger Plug-in Hybrid συνδυάζει τα καλύτερα δύο κόσμων και είναι η καλύτερη λύση για δουλειά, παιχνίδι και οικογένεια – προσφέροντας ηλεκτρική οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων για μικρά ταξίδια ή υβριδικές επιδόσεις που προσφέρουν απίστευτες δυνατότητες εκτός δρόμου, ωφέλιμου φορτίου και ρυμούλκησης. Και με το Pro Power Onboard, οι ιδιοκτήτες του Ranger μπορούν να τροφοδοτούν εύκολα και για πρώτη φορά με ρεύμα τον εξοπλισμό τους σε εργοτάξια και κάμπινγκ».

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο