ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mansory κάνει την Lamborghini Urus δίπορτη

h-mansory-kanei-tin-lamborghini-urus-diporti-654794

Το τελευταίο τροποποιημένο όχημα της γνωστής Γερμανικής εταιρείας Mansory, φαίνεται να είναι μια Lamborghini Urus.

Η συγκεκριμένη Urus, αναβαθμίστηκε με το πακέτο Ventus Coupe Evo C. Το μπροστινό μέρος του πακέτου, εξοπλίζει την Urus, με μια ολοκαίνουρια μάσκα και έναν προφυλακτήρα. Περιλαμβάνει επίσης, νέες οριζόντιες ,διαγώνιες και κάθετες πλάκες και μερικά φώτα LED.

Tο προφίλ του αμαξώματος ωστόσο, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το μπροστινό του τμήμα. H τροποποίηση της Mansory, περιλαμβάνει φουσκωτούς θόλους στους τροχούς, μια σειρά από aftermarket ζάντες  και νέες επιφάνειες στις θύρες του οχήματος.

Και καθώς αναφερόμαστε στις θύρες πρέπει να αναφέρουμε πως η Mansory έχει μετατρέψει την συγκεκριμένη Lamborghini Urus σε ένα δίθυρο κουπέ SUV.  Στις θέσεις των πίσω θυρών υπάρχουν μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Για να είναι δυνατή αυτή η μετατροπή, η Mansory μετέφερε τις κεντρικές κολόνες του οχήματος πιο πίσω κατά 20 εκατοστά, με αποτέλεσμα οι μπροστινές θύρες της Urus  να είναι αρκετά μεγαλύτερες από ότι συνήθως.

Όσον αφορά το πίσω μέρος του τροποποιημένου οχήματος, έχει τοποθετηθεί μια αεροτομή στην οροφή του καθώς και άλλη μια -μικροσκοπική-  αεροτομή, ένας νέος διαχύτης και τέλος μια επανασχεδιασμένη εξάτμιση.

Στην  καμπίνα της, βρίσκουμε βελούδινα καθίσματα έντονης γαλάζιας απόχρωσης, αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινα πατάκια δαπέδου, καθώς και ένα νέο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος.

Οι τροποποιήσεις της Mansory, ολοκληρώνονται με αυτές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης που επιτρέπουν στο  4,0 λίτρων διπλό turbo V8 κινητήρα του SUV να αποδίδει πια 900 ίππους και 1.110 Nm ροπής, αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 323 χλμ./ώρα.

Όλες οι ειδήσεις 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο