ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Mercedes παρουσίασε το ανανεωμένο V Class Marco Polo

i-mercedes-parousiase-to-ananeomeno-v-class-marco-polo-682719

Η Mercedes παρουσίασε στο Dusseldorf Caravan Salon την ανανεωμένη V- Class Marco Polo, και τα σχέδια της για μια σειρά ηλεκτρικών τροχόσπιτων.

Τα μοντέλα θα βασίζονται στην αποκλειστική αρχιτεκτονική VAN.EA, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2026. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει μεσαία και μεγάλα φορτηγά και η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα προσφέρονται με κίνηση είτε μόνο στους εμπρός είτε σε όλους τους τροχούς. Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι θα συνεργαστεί με διεθνείς συνεργάτες για την «ανάπτυξη του νέου βιομηχανικού προτύπου για τα ηλεκτρικά RV».

Εκτός όμως από το να υπαινίσσεται ένα ηλεκτρικό μέλλον, η Mercedes παρουσίασε το λίφτινγκ της V-Class Marco Polo. Έχει πιο εκφραστικό μπροστινό μέρος με νέο προφυλακτήρα και μεγαλύτερη μάσκα. Τα παραπάνω συνδυάζονται με νέες μονάδες φωτισμού, ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένους τροχούς και ανανεωμένη χρωματική παλέτα.

Οι ενημερώσεις συνεχίζονται στην καμπίνα καθώς το van υιοθετεί μια μινιμαλιστική αισθητική και ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό. Ο οδηγός θα βρει νέες οθόνες 12,3 ιντσών, νέο τιμόνι και μια ανανεωμένη κεντρική κονσόλα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εκτεταμένο εσωτερικό φωτισμό, πλοήγηση επαυξημένης πραγματικότητας και θερμαινόμενο τιμόνι. Η αερανάρτηση Airmatic μπορεί επίσης τώρα να ευθυγραμμίσει το βαν ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο σε «ελαφρώς ανώμαλο έδαφος».

Η V-Class Marco Polo διαθέτει αναδυόμενη οροφή με κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Ακόμη δύο άτομα μπορούν να κοιμηθούν στο πίσω κάθισμα, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η καμπίνα διαθέτει επίσης κομψά ντουλάπια, ένα πτυσσόμενο τραπέζι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστία μαγειρέματος και νεροχύτη.

Μία πιο προσιτή επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να ξοδέψουν ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για την απόκτηση ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, είναι επίσης η T-Class με τη μονάδα Marco Polo. Σαφέστατα απέχει αρκετά από την V-Class όμως προσφέρει ένα κρεβάτι για δύο άτομα. Μπορεί ωστόσο, να παραγγελθεί με μια μονάδα κουζίνας που περιλαμβάνει νεροχύτη και καυστήρα αερίου, όπως επίσης και ένα μικρό ψυγείο.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο