ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Οpel ανανεώνει το Corsa

i-opel-ananeonei-to-corsa-669765

Η Opel παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Corsa η οποία θα διατίθεται με θερμικούς κινητήρες αλλά και ως ηλεκτρικό.

Στην ανανεωμένη έκδοση διακρίνει κανείς τους τεχνικά αναβαθμισμένους matrix προβολείς που διατηρούν ωστόσο τον σχεδιασμό. Η Opel αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι προβολείς «εξασφαλίζουν μια φωτεινή εμπειρία οδήγησης», ενώ έχουν την δυνατότητα να αποφεύγεται η αντανάκλαση στους επερχόμενους οδηγούς. Η μάσκα έχει επίσης διαφοροποιηθεί, υιοθετώντας τη φιλοσοφία του Opel Vizor, από τα υπόλοιπα νέα μοντέλα στη γκάμα της.

Όσον αφορά την πίσω όψη της ανανεωμένης έκδοσης του Corsa διακρίνεται η επιγραφή του ονόματος του μοντέλου. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, τα λογότυπα μπορούν να έχουν μαύρη ή ματ σατέν απόχρωση.

Το εσωτερικό του Corsa είναι εξοπλισμένο με ένα νέο- προαιρετικό- σύστημα infotainment 10 ιντσών, που τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Snapdragon. Επιπλέον, προσφέρεται ακόμα η συνδεσιμότητα Apple Car Play και Android Auto καθώς παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Τέλος, το πακέτο περιλαμβάνει νέα σχέδια στα καθίσματα, ανανεωμένο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, η ανανεωμένη έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με ένα ήπια υβριδικό κινητήρα 1,2 λίτρων 100 ή 136 ίππων, που θα προσφέρεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Βελτιωμένη είναι η ηλεκτρική έκδοση Corsa-e απόδοσης 136 ίππων με αυτονομία 357 χιλιομέτρων, ενώ έχει προστεθεί και μια έκδοση με πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων και αυτονομίας 407 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, οι πρώτες παραδόσεις τις ανανεωμένης έκδοσης του Opel Corsa θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του 2023.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

 

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο