ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια θρυλική Lancia ετοιμάζεται για ηχηρό… comeback

mia-thryliki-lancia-etoimazetai-gia-ichiro-comeback-701467

Η Kimera αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου EVO38, το οποίο έχει βασιστεί στη θρυλική Lancia Delta S4.

Μετά την εντυπωσιακή EVO37, η Kimera ετοιμάζεται να μας «ταρακουνήσει» αναγεννώντας ένα άλλο θρυλικό μοντέλο της Lancia, την Delta S4. Τα αποκαλυπτήρια της EVO38 αναμένεται να γίνουν στις 22 Φεβρουαρίου, με το αυτοκίνητο να εκτίθεται στη συνέχεια στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Lancia

Μαζί με την εν λόγω ανακοίνωση, η Kimera μας «ευλόγησε» και με μερικές φωτογραφίες teaser στις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε τις δυναμικές γραμμές και τους εμβληματικούς στρογγυλούς προβολείς της EVO38. Οι σχεδιαστές της Kimera άντλησαν έμπνευση από τη Lancia SE038 ‘Mazinga’, αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί στενός «συγγενής» της Lancia Delta S4.

Η νέα EVO38 βασίζεται στη θρυλική Lancia και στόχος της Kimera είναι να πραγματοποιήσει μια σειρά τεχνικών εξελίξεων, διατηρώντας ωστόσο τα βασικό στοιχείο της, το οποίο δεν είναι άλλο από την τετρακίνηση.

Ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Kimera EVO38 θα έχουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το τελικό προϊόν σίγουρα θα αξίζει την αναμονή!

Όλες οι ειδήσεις

Hyundai Casper: Θα έρθει στην Ευρώπη το μικρό «φαντασματάκι»;

Η νέα Ford Mustang με V8 κινητήρα πάτησε… Ελλάδα

Μπήκαμε στο Πεδίο Βολής & οδηγήσαμε τα θωρακισμένα τροχοφόρα του Ελληνικού Στρατού

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο