ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ντεμπούτο για το πρώτο ηλεκτρικό MINI John Cooper Works

ntebouto-gia-to-proto-ilektriko-mini-john-cooper-works-721491

Το MINI John Cooper Works E PROtotype σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο ως το πρώτο ηλεκτρικό MINI John Cooper Works.

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αυτό το πρωτότυπο ενσαρκώνει τη δέσμευση της MINI στην καινοτομία και την ηλεκτροκίνηση.

MINI

Το ηλεκτρικό MINI John Cooper Works E, που θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του αργότερα φέτος, αποτελεί μία τολμηρή κίνηση στην εξελικτική πορεία της ΜΙΝΙ, συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής. Η μελλοντική γκάμα του John Cooper Works θα περιλαμβάνει τόσο βενζινοκίνητα όσο και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

MINI

Ως μια αναφορά στην ιστορική νίκη του Mini Cooper S στο Rallye Monte Carlo του 1964 πριν από 60 χρόνια, το αγωνιστικό αυτοκίνητο διαθέτει ένα χαρακτηριστικό καμουφλάζ που σχεδιάστηκε από την ομάδα σχεδίασης της MINI και το λογότυπο “37”, σε ανάμνηση αυτού του αξιοσημείωτου επιτεύγματος. Το έμβλημα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην πλούσια παράδοση της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

MINI

Η δυναμική πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood προσφέρει μια γεύση από το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών επιδόσεων, αναδεικνύοντας τον εμβληματικό σχεδιασμό και τη μηχανολογική υπεροχή της μάρκας. Οι φίλοι και οι λάτρεις της αυτοκίνησης μπορούν να προσβλέπουν σε μια αξέχαστη επίδειξη των ικανοτήτων του MINI John Cooper Works E PROtotype κατά τη διάρκεια της απαιτητικής ανάβασης.

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood διεξάγεται επί τέσσερις ημέρες από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2024.

Όλες οι ειδήσεις

Οδηγούμε το νέο Skoda Kodiaq: Πληθωρικά χαρισματικό

Ducati DesertX Discovery: Φορτωμένο για περιπέτεια!

Η νέα Alfa Romeo Junior διαθέσιμη στην Ελλάδα με τιμή από €29.900!

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο