ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι τιμές της νέας BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα

oi-times-tis-neas-bmw-seira-1-stin-ellada-717822

Η πρωτοπόρος της οδηγικής απόλαυσης στην premium compact κατηγορία BMW Σειρά 1 εισέρχεται στην 4η γενιά της: Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα.

Η πρωτοπόρος της οδηγικής απόλαυσης στην premium compact κατηγορία εισέρχεται στην τέταρτη γενιά της. Με μία δυναμική σχεδίαση, πλήρως αναθεωρημένη γκάμα συστημάτων κίνησης και εκτενώς βελτιωμένη τεχνολογία πλαισίου, η νέα BMW Σειρά 1 ενισχύει το προφίλ της ως το πιο σπορ μοντέλο στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Οι εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt και μία διαδικασία παραγωγής βασισμένη στην κυκλική οικονομία βελτιστοποιούν τη βιωσιμότητα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Ο προοδευτικός χαρακτήρας του αντικατοπτρίζεται επίσης στο επανασχεδιασμένο εσωτερικό, στην ευρεία γκάμα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης, στο νέο BMW iDrive με QuickSelect και στις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από το BMW Operating System 9.

Η νέα BMW Σειρά 1 κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας και το Autotypos είναι εκεί! Δείτε πόσο κοστίζουν οι εκδόσεις της νέας Σειράς 1 στην Ελλάδα.

BMW Σειρά 1 BMW Σειρά 1

Όλες οι ειδήσεις

Το Aspark SP600 γίνεται το γρηγορότερο ηλεκτρικό στον κόσμο!

ΚΤΕΟ: Με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ο εντοπισμός των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο

Ducati και Ayrton Senna: Ένα πάντρεμα θρύλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο