ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ποιο μοντέλο της Subaru «ξεπούλησε» στην Ελλάδα;

poio-montelo-tis-subaru-xepoulise-stin-ellada-722392

Ανάρπαστο έχει γίνει ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Subaru, βέβαια υπάρχει ειδικός λόγος και συνθήκες για αυτό

Με το που πατάει… ρόδες επί ελληνικού εδάφους, «εξαφανίζεται», με την έννοια του ότι έχει ήδη καπαρωθεί . Το στοκ του έχει διατεθεί σε ποσοστό 100%.

 

Ο λόγος για το Subaru BRZ, το δυναμικό ιαπωνικό coupe που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Toyota και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη γενιά της εξέλιξης του. H Subaru αποφάσισε να διαθέσει  στην ευρωπαϊκή αγορά έναν συνολικό αριθμό 300 αυτοκινήτων , εκ των οποίων μόλις τρία γράφανε «GR» στα έγγραφα αποστολής.

Μέχρι στιγμής έχουν εισαχθεί και πωληθεί δύο BRZ με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, τα οποία κυκλοφορούν στην χώρα μας, ενώ ένα τρίτο, με αυτόματο κιβώτιο, βρίσκεται στην έκθεση «Πλειάδες Μότορς»,  Λεωφ. Κηφισίας 286. Το «βρίσκεται» έχει συγκεκριμένο χρονικό όριο βέβαια, μέχρι τα μέσα Αυγούστου, καθότι μετά θα παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη του. Ναι, έχει πωληθεί και αυτό…

Το Subaru BRZ φέρει έναν τετρακύλινδρο boxer κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με ονομαστική απόδοση 234 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής στις 3.700 σ.α.λ., ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 58.000 ευρώ.

Όλες οι ειδήσεις

ADAS ή ηλεκτρονικά συστήματα βοήθειας στην οδήγηση: Τι προσφέρουν, πως λειτουργούν

Δοκιμή Subaru Soltera: Αν…

Νέοι κανονισμοί για τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα στα ελληνικά πλοία

 

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο