EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόνεσαν τα μάτια μας: Δείτε πώς έγιναν σμπαράλια μια BMW X5 και δύο McLaren 720S

ponesan-ta-matia-mas-deite-pos-eginan-sbaralia-mia-bmw-x5-kai-dyo-mclaren-720s-538767

Τα ατυχήματα είναι πάντα δυσάρεστα νέα, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τι αισθάνθηκε ο Paul D. όταν η BMW του κατέληξε σε μία ολοκαίνουρια McLaren.

Σε δημοσίευση του στο Facebook, o Paul αποκάλυψε ότι η BMW X5 του ενεπλάκη σε ατύχημα και κατέληξε πάνω σε μία McLaren 720S, η οποία ήταν παρκαρισμένη έξω απο την αντιπροσωπεία της εταιρείας στο Scottsdale.

Οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, αλλά η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο δυνατή, που η 720S πέρασε μέσα από τη βιτρίνα και κατέληξε σε μία δεύτερη 720S, η οποία βρισκόταν εντός της έκθεσης.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η ασημένια 720S ήταν αυτή με τις σημαντικές ζημιές, καθώς το εμπρός μέρος διαλύθηκε απο το Χ5. Όμως, με τον τρόπο που ήταν παρκαρισμένη, το μισό πίσω μέρος καρφώθηκε στον τοίχο και το άλλο μισό πέρασε μέσα από την βιτρίνα.

Το κομμάτι που χτύπησε στον τοίχο διαλυθηκε ολοσχερώς, ενώ η πορτοκαλί 720S που βρισκόταν εντος της αντιπροσωπείας φαίνεται να έχει μικρές ζημιές.

Δεν γνωρίζουμε το ύψος του κόστος του ατυχήματος, αν και ο Paul δήλωσε “είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έφταιγα εγώ, αλλιώς θα συμπλήρωνα ήδη τις αιτήσεις για πτώχευση”.

Great. Someone just sideswiped or "T boned" me causing me to run into a 350 thousand dollar car which went through the…

Gepostet von Paul Eugene Dubois am Freitag, 6. März 2020

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο