EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Land Rover Defender βραβεύεται ως το Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς 2021

to-land-rover-defender-vravevetai-os-to-gynaikeio-aftokinito-tis-chronias-2021-617203

Το Land Rover Defender ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων ‘Women’s World Car of the Year’. Είναι η πρώτη φορά που ένα Land Rover κερδίζει την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διεθνών επιτυχιών για το πιο ικανό αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Land Rover.

Το Defender παραμένει πιστό στο πρωτοποριακό πνεύμα που αποτελεί ορόσημο για τη Land Rover για περισσότερα από 70 χρόνια και επαναπροσδιορίζει την έννοια ενός αυτοκινήτου περιπέτειας για τον 21ο αιώνα. Με εμβληματικό όνομα, σχήμα και ικανότητες, διατίθεται σε ποικίλους τύπους αμαξώματος, ενώ συγχρόνως μπορεί να εξατομικευτεί μέσα από τέσσερα Accessory Packs ανάλογα με τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών του.

Στην κριτική επιτροπή του θεσμού Women’s World Car of the Year (WWCOTY) συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, και συγκεκριμένα 50 δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου από 38 χώρες σε πέντε ηπείρους, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων νέων μοντέλων της αγοράς.

Η οικογένεια Defender περιλαμβάνει τώρα τα Defender 90 και Defender 110, καθώς και τις επαγγελματικές εκδόσεις 90 και 110 Hard Top, ενώ το νέο 525 PS Defender V8 συνδυάζει τις διάσημες ικανότητες ενός Land Rover με απίστευτεςεπιδόσεις και ειδικές ρυθμίσεις πλαισίου για μεγαλύτερη συμμετοχή και απόλαυση του οδηγού.

Απότότεπουλανσαρίστηκε, το Defender έχε κερδίσει περισσότερες από 50 διεθνείς διακρίσεις, όπως το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 από το Top Gear, το SUV της Χρονιάς 2021 από το Motortrend και το Καλύτερο SUV 2020 από το Autocar.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο