EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα αναβαθμισμένα BMW C 400 X & C 400 GT

nea-anavathmismena-bmw-c-400-x-c-400-gt-618030

Με το C 400 X το 2017 και το C 400 GT το 2018, η BMW Motorrad παρουσίασε δύο πολυτελή scooter στη μεσαία κατηγορία.

Από τότε, το C 400 X προσελκύει τους αγοραστές της κατηγορίας Urban Mobility με τα δυναμικά, οδηγικά χαρακτηριστικά του, ενώ το C 400 GT, ως έκδοση Gran Turismo κατάλληλη για ταξίδια, ξεχωρίζει χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά άνεσης. Θέλοντας να διατηρήσει τη διαχρονική τους αξία, η BMW Motorrad αναβαθμίζει τώρα τα δύο μεσαία scooters με σημαντικές, τεχνικές βελτιστοποιήσεις και με νέα χρώματα και στιλιστικές εκδόσεις.

Όπως και πριν, χρησιμοποιείται ο μονοκύλινδρος κινητήρας με ισχύ 25 kW (34 hp) στις 7.500 σαλ. και ροπή 35 Nm στις 5.750 σαλ. Αλλά τωρα ο κινητηρας καλύπτει τις νέες προδιαγραφές Euro5, είναι εφοδιασμένος με με ηλεκτρονικό γκάζι ( E – gas ), νέο σύστημα διαχείρισης και βελτιστοποιημένο, φυγοκεντρικό συμπλέκτη. Η μετάδοση ισχύος γίνεται μέσω ενός κιβωτίου CVT (Continuously Variable Transmission) και ενός στρεπτικά άκαμπτου ψαλιδιού με πρωτοποριακό ρουλεμάν έδρασης για ελάχιστους κραδασμούς και, κατά συνέπεια, μέγιστη άνεση.

Μεταξύ των βελτιστοποιήσεων είναι η επίστρωση του καταλυτικού μετατροπέα, ένας ευρυζωνικός αισθητήρας οξυγόνου, τροποποιήσεις στην κυλινδροκεφαλή, νέος αισθητήρας στο κάλυμμα της γεννήτριας και ηλεκτρολογική πλεξούδα. Πλέον του E-gas και του νέου συστήματος διαχείρισης κινητήρα, τα βελτιστοποιημένα ελατήρια για το φυγοκεντρικό συμπλέκτη συμβάλλουν επίσης στη σταθερότερη λειτουργία του κινητήρα.

Στο πλαίσιο της τεχνικής αναβάθμισης των νέων C 400 X και C 400 GT, έχει βελτιστοποιηθεί και το ASC (Automatic Stability Control), το οποίο πλέον ρυθμίζεται αυτόματα, π.χ. όταν κατά την αλλαγή ελαστικών. Το σύστημα φρένων των νέων C 400 X και C 400 GT έχει επίσης αναβαθμιστεί. Χάρη στις νέες δαγκάνες, το σύστημα φρένων με δύο δίσκους εμπρός προσφέρει τώρα πιο σταθερό και σαφές σημείο πίεσης καθώς και βελτιωμένη επαναφορά των εμβόλων στις δαγκάνες.

Επιπλέον, η αριστερή μανέτα του πίσω φρένου και η δεξιά για το εμπρός έχουν πλέον την ίδια διαδρομή, για πιο συμμετρική αίσθηση φρεναρίσματος. Ο βελτιστοποιημένος φωτισμός του αποθηκευτικού χώρου (χωρητικότητας 31 l, 45 l με Flexcase) κάτω από τη σέλα βελτιώνει σημαντικά την άνεση. Πλέον της παροχής ρεύματος 12-volt, στο δεξί ντουλαπάκι της ποδιάς έχει τοποθετηθεί τώρα μία θύρα φόρτισης USB. Δύο νέα ελκυστικά χρώματα για το κάθε scooter και στιλιστικές εκδόσεις ” Sport ” ( C 400 X ) και ” Triple Black ” ( C 400 GT ). Τα νέα μεσαία scooters της BMW Motorrad προσφέρονται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις.

C 400 X

  • Βασικό φινίρισμα Blackstorm metallic.

  • Προαιρετικό φινίρισμα Granite Grey metallic (+ 50,00 € στη Γερμανία).

  • Style Sport (Blackstorm metallic/Racingblue metallic matt, + 200,00 € στη Γερμανία).

C 400 GT

  • Βασικό φινίρισμα Alpine White.

  • Προαιρετικό, φινίρισμα Kallisto Grey metallic (+ 50,00 € στη Γερμανία).

  • Style Triple Black (Blackstorm metallic με matt αυτοκόλλητα, + 200,00 € στη Γερμανία).

Όλα τα χαρακτηριστικά των BMW C 400 X και C 400 GT με μια ματιά:

  • Ισχυρός, μονοκύλινδρος κινητήρας προδιαγραφών EU-5 με E-gas, νέο σύστημα διαχείρισης και βελτιστοποιημένος φυγοκεντρικός συμπλέκτης.
  • Automatic Stability Control (ASC) με αυτόματη ρύθμιση και βελτιωμένη αίσθηση παρέμβασης.
  • Σύστημα φρένων με νέες δαγκάνες μπροστά, σαφές σημείο πίεσης και μανέτες εμπρός και πίσω φρένων με την ίδια διαδρομή.
  • Αποθηκευτικός χώρος σέλας με βελτιστοποιημένο φωτισμό και θύρα φόρτισης USB στο δεξί ντουλαπάκι της ποδιάς.
  • Δύο νέα ελκυστικά χρώματα για το κάθε scooter και στιλιστικές εκδόσεις “Sport” (C 400 X) και “Triple Black” (C 400 GT).

Η BMW Motorrad προσφέρει άφθονες προτάσεις αξεσουάρ για τα C 400 X και C 400 GT. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι οι νέες πίσω βαλίτσες της Black Collection που διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ένα για μικρά ταξίδια και ένα για πιο μακρινά ταξίδια με περισσότερες αποσκευές.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο