EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

30 χρόνια AKRAPOVIČ

30-chronia-akrapovic-618096

Η Akrapovič γιορτάζει φέτος την 30η της επέτειο . Ο παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής εξατμίσεων υψηλής απόδοσης ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 1991, σε ένα εργαστήριο περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τη σημερινή έδρα της εταιρίας στην Ιβάννα Γκόριτσα της Σλοβενίας.

Ο ιδρυτής της εταιρίας Igor Akrapovič που έτρεχε τότε σε αγώνες μοτοσυκλέτας ήταν ήδη γνωστός για τις ικανότητες του στην βελτίωση της απόδοσης των μοτοσυκλετών του άλλα και των μοτοσυκλετών και άλλων αγωνιζομένων, Αυτό ακριβώς, το πάθος του για τους αγώνες και βελτίωση της απόδοσης, ήταν που τον οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσει τη δική του εταιρία και να ειδικευθεί στην κατασκευή εξατμίσεων υψηλής απόδοσης. Αρχικά κατασκεύαζε εξατμίσεις για αγωνιστική χρήση και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στις εξατμίσεις για μοτοσυκλέτες παραγωγής και αυτοκίνητα.

Σήμερα η εταιρία έχει δυο εργοστάσια στη Σλοβενία με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει χυτήριο τιτανίου, δυναμόμετρο με ρομποτικό χειριστή της μοτοσυκλέτας , μεταλλουργικό εργαστήριο, τμήμα Ε & Α και ένα τμήμα αγώνων και απασχολεί περισσότερους από 1,300 εργαζόμενους.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο