EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρώτο συγκινητικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ

to-proto-sygkinitiko-treiler-tou-ntokimanter-gia-ton-mikael-soumacher-622814

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στην ζωή και τις επιτυχίες του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητικό, καθώς δεν εστιάζει μόνο στα επιτεύγματα του Σουμάχερ στην πίστα, αλλά και στην ζωή του Γερμανού με την οικογένειά του και την σύζυγό του, Κορίνα, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα, που είχε το 2013.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, με την 52χρονη γυναίκα του, Κορίνα, να επισημαίνει πως «μου δείχνει ακόμη πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα». Παράλληλα, εμφανίζονται και τα δύο παιδιά του, η Τζίνα και ο Μικ που ακολουθεί τα χνάρια του ως οδηγός της Φόρμουλα 1.

https://twitter.com/F1/status/1430440074383081475?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1430440074383081475%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feleftherostypos.gr%2Fmedia%2F810258-mikael-soumaxer-deite-to-treiler-tou-ntokimanter-tou-netflix%2F

Στην ταινία θα κάνει την εμφάνισή του και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο αδερφός του, Ραλφ Σουμάχερ, καθώς και πολλά ακόμη πρόσωπα που συνεργάστηκαν με τον Μίκαελ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορικής καριέρας του. Μίας καριέρας που μεταφράζεται σε 7 παγκόσμιους τίτλους91 νίκες και 68 pole positions.

Το ατύχημα που… πάγωσε τον χρόνο

Το πρωινό της 29ης Δεκεμβρίου του 2013, ο Σουμάχερ και η οικογένεια του απολάμβαναν τις διακοπές τους σε ένα τουριστικό χειμερινό θέρετρο. Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως μια μόνο στιγμή θα έφτανε για να σημάνει την αρχή του τέλους για τον κορυφαίο πιλότο…

Συγκεκριμένα, ενόσω ο Γερμανός πιλότος έκανε σκι με τον 14χρονο τότε γιο του Μικ, σε σημείο που βρισκόταν εκτός πίστας, με συνέπεια να χτυπήσει σε έναν βράχο και να πέσει με το κεφάλι σε έναν άλλον. Κατευθείαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ζωή, μια και είχε υποστεί πολλαπλές εγκεφαλικές κακώσεις. Έκτοτε, η σύζυγός του ανέλαβε την αποθεραπεία του, αποφασισμένη να κρατήσει την εικόνα που είχε ο κόσμος για τον Σούμι αναλλοίωτη. Μετά τη νοσηλεία του στην Γκρενόμπλ, μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική στην Ελβετία και στη συνέχεια στην οικία του.

Πλέον, ο ίδιος η οικογένεια και το πολυπληθές νοσηλευτικό προσωπικό μετακόμισαν στη Μαγιόρκα, σε μία βίλα αξίας 26 εκατομμυρίων. Αν και πληροφορίες για την υγεία του βγαίνουν με το σταγονόμετρο, έχει γίνει γνωστό ότι δεν μπορεί να περπατήσει. Πάσχει από μυική ατροφία και η επικοινωνία του γίνεται κυρίως με τα μάτια.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο