EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

BMW “M” Driving Experience από την Σπανός Α.Ε.

bmw-m-driving-experience-apo-tin-spanos-a-e-625708

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event «BMW M Driving Experience Days», που διοργανώθηκε πρόσφατα από την εταιρία «Σπανός Α.Ε.». Οι περιορισμένοι σε αριθμό συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις εκπληκτικές BMW M3 Competition, M4 Competition και M8 Gran Coupe, τόσο στο δρόμο, όσο και στην πίστα των Μεγάρων.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες οδήγησαν σε ένα «Scenic Drive» στα νότια της Αθήνας, από το κατάστημα της «Σπανός Α.Ε.» στη Γλυφάδα, έως τη Βάρκιζα, ενώ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των μοντέλων «Μ» στο ασφαλές περιβάλλον του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων, μετά από εκπαίδευση σχετικά με την ασφαλή σπορ οδήγηση. Μάλιστα, κάποιοι τυχεροί εξ αυτών είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε taxi-laps με τους εκπαιδευτές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spanos SA (@spanos_sa)

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών συμμετοχής και των αναμνηστικών δώρων και αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος οδήγησε την Μ4 Competition.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spanos SA (@spanos_sa)

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο