EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέστρεψε το θρυλικό ημερολόγιο της Pirelli – Τα αστέρια που ποζάρουν

epestrepse-to-thryliko-imerologio-tis-pirelli-ta-asteria-pou-pozaroun-628396

Η Σερ, ο Ιγκι Ποπ, η Ρίτα Ορα, η Τζένιφερ Χάντσον και άλλοι καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής πρωταγωνιστούν στις σελίδες του ημερολογίου της Pirelli για το 2022, τους οποίους απαθανάτισε ο Καναδός ροκ σταρ και φωτογράφος, Μπράιαν Ανταμς.

Το ημερολόγιο του 2021 δεν εκδόθηκε ποτέ λόγω της Covid-19. Για ειρωνεία της τύχης ο 62χρονος Ανταμς βρέθηκε θετικός κατά την άφιξή του στην Ιταλία κι έτσι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί διά ζώσης στην επίσημη παρουσίαση του έργου του, που έγινε στο Μιλάνο στις αρχές της εβδομάδας. Εδωσε όμως το «παρών» στη βιντεοδιάσκεψη, ενώ είναι η δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό - γι’ αυτό ευχαρίστησε με την ευκαιρία τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν.

Εχοντας τον τίτλο «On the Road», το φετινό ημερολόγιο της γνωστής ιταλικής βιομηχανίας ελαστικών προσπαθεί να περιγράψει μια ημέρα στη ζωή ενός μουσικού που βρίσκεται σε περιοδεία.

Το εξώφυλλο δείχνει την κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Σαιντ Βίνσεντ να ποζάρει με μια πένα κιθάρας που φέρει το σήμα της Pirelli στη γλώσσα της. Η Σερ και ο Ιγκι Ποπ, δύο «γερόλυκοι» της ποπ-ροκ σκηνής, φωτογραφίζονται στα καμαρίνια τους. Η δροσερή Ρίτα Ορα στο μπάνιο της, η ράπερ Saweetie να σπρώχνει ένα καρότσι με αποσκευές και η Τζένιφερ Χάντσον περιτριγυρισμένη από λουλούδια. Από τους υπόλοιπους «γκεστ», ο ράπερ Bohan Phoenix ποζάρει πάνω σε ένα πιάνο, ενώ η φωτογράφιση της μουσικού Grimes στήθηκε σε ένα φουτουριστικό σκηνικό. Οι φωτογραφίσεις έγιναν μέσα σε τρεις μόνο μέρες το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες, στο Κάπρι και τον Καναδά, και ο δημιουργός δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στο κάδρο τον εαυτό του.

«Η φαντασία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βγει κάτι διαφορετικό από την απλή πραγματικότητα», δήλωσε ο Μπράιαν Ανταμς. «Δεν θέλεις να είσαι κυριολεκτικός, αλλά να φαίνεσαι πιο λαμπερός, με κάποιον τρόπο», συμπλήρωσε.

O Μπράιαν έγινε διάσημος με τις επιτυχίες «Summer of 69», «Heaven» και «Everything I do, I do it for you». Ωστόσο. έκανε μεγάλη καριέρα και ως φωτογράφος, απαθανατίζοντας μεταξύ άλλων τον Μικ Τζάγκερ, τη Ναόμι Κάμπελ, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τραυματισμένους Βρετανούς στρατιώτες, σε διάφορα άλμπουμ που εξέδωσε.

Το φετινό ημερολόγιο κυκλοφορεί σε μια θήκη δίσκου βινυλίου LP, ενώ η επιστροφή του έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 150 χρόνων της Pirelli (1872). Οσο για το θρυλικό ημερολόγιο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1964 και τις σελίδες του έχουν επιμεληθεί 37 διάσημοι φωτογράφοι. Γενικά τυπώνεται σε λίγα κομμάτια για επιλεγμένους πελάτες και τα τελευταία χρόνια η θεματολογία του έχει μετακινηθεί από τις σέξι φωτογραφίσεις διασήμων καλλονών σε πιο αρτιστίκ αναζητήσεις, πάντα με μοντέλα από το χώρο των celebrities.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο