EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λεοπάρδαλη «παγιδεύτηκε» μέσα σε εργοστάσιο της Mercedes-Benz στην Ινδία

leopardali-pagideftike-mesa-se-ergostasio-tis-mercedes-benz-stin-india-633589

Έναν ιδιαίτερο επισκέπτη είχε το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στην Ινδία την Δευτέρα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση της στο Facebook Mercedes-Benz στην Ινδία το εργοστάσιο της στην περιοχή Τσακαν Μιτς εκκενώθηκε καθώς μια λεοπάρδαλη περιπλανιόταν στις εγκαταστάσεις παραγωγής.

«Είχαμε μια ασυνήθιστη κλήση από την Mercedes-Benz σήμερα το πρωί. Μια λεοπάρδαλη μπήκε στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας και αργότερα διασώθηκε με την άμεση υποστήριξη του Τμήματος Δασών και της τοπικής αστυνομίας», ανέφερε η Mercedes-Benz Ινδία στην ανάρτηση της.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας άγριας ζωής κλήθηκαν ακινητοποιήσουν και να πιάσουν την λεοπάρδαλη.  Ο αξιωματικός των δασών Ατούλ Μαχαράγ είπε ότι η λεοπάρδαλη εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το προσωπικό ασφαλείας στο εργοστάσιο περίπου στις 5 το πρωί της Δευτέρας.

«Μέσα σε δύο ώρες, η ομάδα διάσωσης του Κέντρου Διάσωσης Λεοπάρδαλης Μανιχόντ του Τζανάρ έφτασε στο σημείο. Το ζώο παγιδεύτηκε μέσα στο εργοστάσιο. Το προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένου ενός κτηνιάτρου, το πυροβόλησε με ένα βέλος αναισθησίας από κατάλληλη απόσταση» είπε ο Μαχατζάν στους Times of India.

Η Mercedes-Benz είπε ότι το εργοστάσιο εκκενώθηκε πριν από τη διάσωση του ζώου.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο