EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανία: Έβαλαν πολυβόλο σε BMW Cabrio εναντίον των Ρώσων

oukrania-evalan-polyvolo-se-bmw-cabrio-enantion-ton-roson-633727

Στην Ουκρανία, στην πόλη Μικολάγιφ, Ουκρανοί ενσωμάτωσαν ένα αυτόματο όπλο σε BMW Cabrio, Σειράς 6. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον τοπικό κυβερνήτη Βιτάλι Κιμ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για «δώρο στην τοπική αστυνομία».

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για πάνω από ένα μήνα οι Ουκρανοί μάχονται με ό,τι μέσο έχουν στη διάθεσή τους.

Το Μικολάιβ θεωρείται πόλη – κλειδί για μια μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση από τη Ρωσία στη γειτονική Οδησσό. Βρίσκεται δυτικά από την Κριμαία στο νότιο τμήμα της Ουκρανίας και βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα.

Οι Ουκρανοί αξιοποιούν κάθε δυνατό μέσο που μπορεί να τους αποβεί χρήσιμο σε αυτή τη σύρραξη, και στο πλαίσιο αυτό έχουν προχωρήσει στην επίταξη πολιτικών οχημάτων, μεταξύ των οποίων και της BMW Σειράς 6 κάμπριο που αναφέραμε.

Το όχημα λοιπόν μετά από ειδική μετατροπή έχει γίνει ένα… «άρμα μάχης» μιας και στο πορτπαγκάζ έχει τοποθετηθεί ένα πυροβόλο όπλο των 50 χιλιοστών που είναι έτοιμο να βάλει ενάντια σε ρωσικούς στόχους.

Σημειώνεται ότι το πισωκίνητο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο αποτελεί τη δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 6 κάμπριο (64), η οποία παρήχθη από το 2003 έως το 2010, διατιθέμενη σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων βενζίνης και ντίζελ.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο