EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο συλλεκτικό, κεραμικό, πράσινο ρολόι της Aston Martin

to-neo-syllektiko-keramiko-prasino-roloi-tis-aston-martin-661807

Η νεότερη συνεργασία της Aston Martin με την Girard-Perregaux, το Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition θα προσφερθεί σε περιορισμένα αντίτυπα.

Το εντυπωσιακό ρολόι χειρός θα προσφέρεται σε δύο διαστάσεις, με καντράν 38 ή 42 χιλιοστών, ενώ η παραγωγή του θα σταματήσει στα 188 και 388 κομμάτια αντίστοιχα. Αυτό που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο, είναι το κεραμικό πράσινο στην κάσα και το βραχιόλι του. Τα ρολόγια κοστολογούνται στις 25.000$ για τα 38 χιλιοστά και στα 25.800$ για την μεγαλύτερη έκδοση. Σε σχέση με ένα «απλό» ρολόι αυτής της σειράς, η ειδική έκδοση είναι περίπου 10.000$ ακριβότερη, αν και τα κορυφαία κομμάτια της συγκεκριμένης σειράς φτάνουν και το εξαψήφιο κόστος αγοράς. Οι πωλήσεις τους αναμένεται να ξεκνήσουν τον Ιούνιο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης των ρολογιών Girard-Perregaux.

Εκτός από τα πράσινα χαρακτηριστικά, το Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition έχει τους χαρακτηριστικούς δείκτες “baton” της Girard-Perregaux για την ώρα και τα λεπτά.  Ταυτόχρονα, το καντράν του υιοθετεί έναν σχεδιασμό που αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο λογότυπο της Aston Martin, που χηριμοποιήθηκε στα αυτοκίνητα της από το 1921 μέχρι το 1926.

«Η στιλάτη εμφάνιση του ρολογιού χρησιμοποιεί καθαρές, γεωμετρικές γραμμές και βγάζει έναν ήπιο χαρακτήρα. Το κοντράστ των γυαλισμένων και σατέν επιφανειών, το εργονομικό μπρασελέ και φυσικά, ο εξαιρετικός του μηχανισμός, είναι τα βασικά συστατικά που έχουν κάνει το Laureto τόσο επιτυχημένο. Τα ίδια συστατικά βρίσκουμε και το νέο Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition, μαζί με την προσθήκη ενός πολύ ενδιαφέροντος και άκρως σύγχρονου υλικού.» δήλωσε ο CEO της Girard-Perregaux, Patrick Pruniaux.

Η πρώτη συνεργασία της Βρετανικής εταιρείας αυτοκινήτων με την Girard-Perregaux έγινε το 2021. Το πρώτο τους ρολόι, με την ονομασία Three Flying Bridges – Aston Martin Edition, κυκλοφόρησε μόλις σε 18 αντίτυπα παγκοσμίως, με …ακραία τιμή αγοράς στα 146.000$.

Three Flying Bridges – Aston Martin Edition

«Στόχος μας ήταν να συλλάβουμε ένα προηγμένο και πολυτελές προϊόν. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Πάτρικ και εγώ περάσαμε πολύ χρόνο μιλώντας για τη κουλτούρα του Laureato και το σχεδιαστικό παιχνίδι μεταξύ σχήματος και αναλογίας της εμβληματικής στεφάνης του. Όταν μοιράστηκε μαζί μου την εμβάθυνση που έχει κάνει η GP για τις οπτικές ιδιότητες των τεχνικών κεραμικών και των μικροσφαιριδίων, μαγεύτηκα αρκετά από αυτή την ιδέα ότι το παρελθόν έγινε το μέλλον. Εξερευνούμε πάντα συνδυασμούς τεχνολογίας, χρωμάτων και υλικών στα σπορ αυτοκίνητα Aston Martin για να εμπλουτίσουμε τις επιδόσεις, τη λειτουργικότητα και την απόλαυση του ιδιοκτήτη. Μαζί έχουμε συνδυάσει αυτές τις ιδέες και τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο νέο Aston Martin GP Laureato»

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο