EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Citroën C3: Στυλ & άνεση με νέες ειδικές εκδόσεις

citroen-c3-styl-anesi-me-nees-eidikes-ekdoseis-664789

Η εμπορική επιτυχία του Citroën C3 αποδεικνύει την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχει τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες.

Το Citroën C3 συνδυάζει το νεανικό στυλ με τα υψηλά επίπεδα άνεσης. Το supermini hatchback της Citroën διαθέτει ένα μοντέρνο χαρακτήρα και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ ξεχωρίζει στην κατηγορία του χάρη στην οδική του συμπεριφορά, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος αλλά και την υψηλή θέση οδήγησης.

Όσον αφορά την ευημερία των επιβατών στην καμπίνα, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη: εκτός από τη χαρακτηριστική άνεση της Citroën, με την ύπαρξη των νέων καθισμάτων Citroën Advanced Comfort, οι χώροι στην καμπίνα του C3, είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη. Τα smartphones μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την ευμεγέθη οθόνη αφής και για ακόμα περισσότερη ευκολία, είναι διαθέσιμες πολλές καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες.

Το Citroën C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση. Συμβάλουν στη διευκόλυνση κάθε κίνησης, υποστηρίζουν τον οδηγό και προλαμβάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Διατίθεται πλέον με μία νέα γκάμα η οποία περιλαμβάνει νέες ειδικές εκδόσεις και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό. Οι νέες εκδόσεις είναι οι: YOU!, C-Series, Shine & Elle.

To Citroën C3 διαθέτει πλέον μία ολοκαίνουργια, νεανική και φρέσκια γκάμα με ξεχωριστές εκδόσεις και εξοπλισμό που συγκεντρώνει και αναδεικνύει όλα τα δυνατά σημεία του μοντέλου, εστιάζοντας ανάλογα με την έκδοση, στους παρακάτω τομείς:

  • Εξατομίκευση και Μοναδικό Στυλ

Οροφή Bi-Ton, Color Pack, Airbump®, Αυτοκόλλητα θυρών και οροφής, Φιμέ τζάμια, Ζάντες αλουμινίου

  • Άνεση

Καθίσματα Advanced Comfort, Δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, Σύστημα Keyless Access & Go

  • Τεχνολογία

    Σύστημα Πλοήγησης, 3 χρόνια δωρεάν Συνδεδεμένες Υπηρεσίες, Κάμερα Οπισθοπορείας

  • Νέος αναβαθμισμένος κινητήρας πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100, προδιαγραφών Euro 6.4

Η ειδική έκδοση YOU! ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το οποίο αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας  όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Η ειδική έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον αναμφισβήτητα ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της. Η ειδική αυτή έκδοση πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton, το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack. Ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17”.

Η μοντέρνα και κομψή ειδική έκδοση Elle, είναι πραγματικά ξεχωριστή: υπογραφή ELLE, αποκλειστικό Color Pack, οροφή bi-ton, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη, και επιπλέον κορυφαίος βασικός εξοπλισμός όπως Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17”.

Οι νέες εκδόσεις του C3, γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές, με το προνομιακό πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroën, το οποίο δίνει μεγαλύτερη αξία στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο