EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δοκιμάσαμε τα ελαστικά της General Tire στο ATTART OFF ROAD PARK

dokimasame-ta-elastika-tis-general-tire-sto-attart-off-road-park-689119

Τα ελαστικά General Tire, ανήκουν πλέον στο όμιλο της Continental, και ήρθα για να αποδείξουν την αξία τους στην Off Road χρήση.

Τα ελαστικά της General Tire ήρθαν και επίσημα στην Ελλάδα, από την ΕΜΑ Α.Ε. Βασισμένα σε αμερικάνικη κληρονομία και ιστορία 100 ετών, πρόκειται για ελαστικά που προορίζονται για όλες τις χρήσεις, με την off road να είναι αυτή που ξεχωρίζει! Η General Tire είναι ο ΕΙΔΙΚΟΣ στα ελαστικά για SUV και OFF ROAD οχήματα, προσφέροντας ανθεκτικά ελαστικά υψηλής απόδοσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των οδηγών.

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής εκδήλωσης και παρουσίασης τους, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε αυτοκίνητα που εφοδιάζονταν με τα ελαστικά GRABBER AT3, που αναπτύχθηκαν για να καλύψει τις ανάγκες των οδηγών SUV, ημιφορτηγών και off-road οχημάτων, που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών δυνατοτήτων εκτός δρόμου και σίγουρης συμπεριφοράς στην άσφαλτο. Το ISUZU D-MAX, με τα παντός εδάφους GRABBER AT3, πέρασε με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες δοκιμασίες. Μάλιστα έδειξε άριστη συμπεριφορά στη λάσπη, προσφέροντας αρκετή αίσθηση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου και πληροφόρησης του τιμονιού, στον οδηγό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελαστικά που φορούσε ήταν τα ίδια με τα οποία ολοκλήρωσε το Rally Acropolis ως ουραγός, κι’ όμως η λογική φθορά από τα απαιτητικά χιλιόμετρα δεν επηρέασε τις ικανότητες τους.

Χάρη στη  νέα, πρωτότυπη χορηγική συνεργασία της EMA AE – GENERAL TIRE ελαστικά με το ATTART OFF ROAD PARK, στην Κερατέα Αττικής, μέχρι και τα τέλη Απριλίου 2024, τα ελαστικά τγης  GENERAL TIRE (https://www.generaltire.gr/aftokinito) θα υπάρχουν στα οχήματα του πάρκου, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά τους οδηγικά χαρακτηριστικά, που κυριολεκτικά απογειώνουν τις δυνατότητες των off road αυτοκίνητων.

Η πίστα ATTART OFF ROAD PARK (https://attartoffroadpark.gr/) είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και ειδικά διαμορφωμένη πίστα εκτός δρόμου οδήγησης στην Ελλάδα, όπου οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν, είτε τα 4Χ4 οχήματα  του πάρκου είτε τα δικά τους οχήματα. Τα ατομικά σεμινάρια οδήγησης γίνονται σε λάσπη, χώμα, εμπόδια, πέτρες, βράχια και απότομες κλίσεις και προσφέρουν μια αξέχαστη off road περιπέτεια! Στην πίστα, επίσης, γίνονται συχνά παρουσιάσεις αυτοκίνητων, events, test drives, συναντήσεις λεσχών και συνέδρια. Η εμπειρία 4X4 οδήγησης στο πάρκο ATTART είναι σχεδιασμένη από τον Στέφανο Αττάρτ, τον πλέον «ειδικό» άνθρωπο του χώρου των οχημάτων εκτός δρόμου, στην Ελλάδα. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής αγώνων στο χώμα, με διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητες και γνώσεις off road οδήγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατη έρευνα της GENERAL TIRE αποκαλύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον των οδηγών για την off-road οδήγηση και  τα 4×4 και στα SUV οχήματα, με αξιοπιστία και ασφάλεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και συνθήκες εδάφους. Από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUV, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV. Περισσότεροι από τους μισούς (52%) λένε ότι από τότε που απέκτησαν ένα 4×4 ή ένα SUV ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με πιο πολλές οδικές εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων αγροτικών τοποθεσιών και συχνές διακοπές με κατασκήνωση. Παράλληλα, όλοι δηλώνουν ότι η σημασία ενός σετ ελαστικών που δίνουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, αναδεικνύεται αυτόματα. Τέλος, όπως δείχνει η έρευνα, οι περισσότεροι που θέλουν να βιώσουν την οδήγηση εκτός δρόμου με το όχημά τους, αναζητούν τη γνώση και την εξοικείωση με τους βασικούς κανόνες της off-road  οδήγησης, ώστε οι εξορμήσεις τους να είναι ασφαλείς και συνάμα απολαυστικές.

Η EMA AE – GENERAL TIRE, εκτός από τη διάθεση ελαστικών για τους χρήστες της πίστας, δημιούργησε και μια mini έκθεση ελαστικών GENERAL TIRE, εντός των στεγασμένων χώρων των εγκαταστάσεων του πάρκου, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία προϊόντα της GT. Παράλληλα, η πίστα του πάρκου απέκτησε εξωτερική σήμανση GENERAL TIRE, σε πολλά σημεία της, με σημαίες, πανό, banners κλπ. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες, η EMA AE – GENERAL TIRE, μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες, θα προσφέρει στους fans της off road οδήγησης μια σειρά από δωρεάν συμμετοχές στην πίστα οδήγησης ATTART, ώστε οι φίλοι του ATTΑRΤ και οι θαυμαστές της GT να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή off road εμπειρία στην Κερατέα. Ενημερωθείτε για τους μελλοντικούς διαγωνισμούς και δείτε τα νέα της μάρκας GT εδώ: https://www.facebook.com/GeneralTireGR

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και Αμερικάνικη κληρονομιά στη βιομηχανία των ελαστικών, η GENERAL TIRE, ως τμήμα πλέον του γερμανικού Group Continental, κατασκευάζει προϊόντα κορυφαίας αξιοπιστίας και ασφάλειας, τα οποία οι οδηγοί μπορούν να εμπιστευτούν. Η GENERAL TIRE έχει εξειδικευθεί σε ελαστικά  για 4×4 και SUVs, προϊόντα θερινά, χειμερινά και all season, στιβαρά, με ιδιαίτερα και καινοτόμα χαρακτηριστικά κατασκευής και απόλυτη συμπεριφορά, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό ή δύσκολο είναι το έδαφος που κινούνται. Δείτε τις σειρές ελαστικών GENERAL TIRE εδώ: https://bit.ly/43CDrql   https://bit.ly/41x8Kkc   https://bit.ly/41fCu5u

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο