EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ford: Νέα μοντέλα και ψηφιακές υπηρεσίες στο «The Mall Athens»

ford-nea-montela-kai-psifiakes-ypiresies-sto-the-mall-athens-661896

H Ford ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ψηφιακές υπηρεσίες αλλά και τα μοντέλα που διατίθενται και παρουσιάζονται στο πολυτελές κατάστημα που διατηρεί στο «The Mall Athens».

Στο κατάστημα  της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα μοντέλα της γκάμας, αλλά και να δουν από κοντά τα σημαντικότερα από αυτά. Όπως για παράδειγμα το δυναμικό Fiesta στην σπορ έκδοση ST-Line X 1.0L EcoBoost Hybrid 125PS, το Focus Active X με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο EcoBoost βενζινοκινητήρα των 155PS, το  Puma με το προηγμένο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift αλλά και το νέο Ranger Raptor, το οποίο τροφοδοτείται από τον 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα των 292PS. Επιπλέον από το πολυτελές κατάστημα της Ford  δεν θα μπορούσαν να λείπουν το Kuga Plug-in Hybrid 225PS και η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E στην τετρακίνητη έκδοση της.

Οι επισκέπτες του καταστήματος της Ford Motor Ελλάς στο «The Mall Athens» μπορούν τώρα να απολαύσουν επιπλέον προνόμια, σε συνδυασμό με μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες, ώστε να προγραμματίσουν απρόσκοπτα ένα εξατομικευμένο test drive με το Kuga Plug-in Hybrid κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Με την ολοκλήρωσή του, οι πελάτες και ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in hybrid συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβων μετακινήσεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια που εξασφαλίζει το προσεγμένο και ευρύχωρο εσωτερικό του.

Το κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens» περιμένει τους επισκέπτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Ο προγραμματισμός από τους πελάτες της δοκιμαστικής οδήγησης του Kuga Plug-in Ηybrid μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford Motor Ελλάς στη διεύθυνση. Εναλλακτικά, η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ford.gr/useful-information/video-call. Εκτός όμως από τον προγραμματισμό ενός test drive, η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford, οι οποίοι είναι σε θέση να τους ξεναγήσουν εικονικά στο κατάστημα, να λύσουν κάθε απορία για τα μοντέλα Ford και να τους ενημερώσουν για θέματα όπως είναι για παράδειγμα τα προωθητικά προγράμματα της εταιρείας και οι τρέχουσες προσφορές χρηματοδότησης.

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το σχέδιο Ford+ για ανάπτυξη και δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών. Η Ford αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμα, αναγκαία pick-up, SUV, επαγγελματικά van και αυτοκίνητα και πολυτελή οχήματα Lincoln, καθώς και συνδεδεμένες υπηρεσίες. Όλο αυτό επιτελείται μέσω τριών πελατοκεντρικών επιχειρηματικών μονάδων: την Ford Blue, η οποία ασχολείται με εμβληματικά βενζινοκίνητα και υβριδικά οχήματα, την Ford Model e, που επινοεί πρωτοποριακά ηλεκτρικά οχήματα μαζί με ενσωματωμένο λογισμικό που καθορίζει πάντοτε ενεργές ψηφιακές εμπειρίες για όλους τους πελάτες και την Ford Pro, που βοηθά τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων να μετασχηματίσουν και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους με οχήματα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Επιπλέον, η Ford επιδιώκει λύσεις κινητικότητας μέσω του Ford Next, και παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company.Η Ford απασχολεί περίπου 173.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Ford, μια παγκόσμια αμερικανική μάρκα άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ευρώπη για περισσότερα από 100 χρόνια, έχει δεσμευτεί στην ελευθερία μετακίνησης που συμβαδίζει με τη φροντίδα του πλανήτη και των κατοίκων του. Το σχέδιο Ford+, με τις επιχειρηματικές μονάδες Model e, Ford Pro και Ford Blue, επιταχύνει τον ευρωπαϊκό μετασχηματισμό της εταιρείας προς ένα πλήρως ηλεκτρικό και ουδέτερο από άνθρακα μέλλον έως το 2035. Η εταιρεία προχωρά μπροστά με τολμηρά, νέα EV, το καθένα σχεδιασμένο με γνώμονα τους Ευρωπαίους οδηγούς, και καινοτομεί με υπηρεσίες που βοηθούν τους ανθρώπους να συνδέονται, τις κοινότητες να αναπτύσσονται και τις επιχειρήσεις να ευημερούν. Μαζί με την πώληση και συντήρηση οχημάτων Ford σε 50 μεμονωμένες ευρωπαϊκές αγορές, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης την Ford Motor Credit Company, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Ford και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (οκτώ πλήρους κυριότητας και έξι μη συγχωνευμένες κοινοπραξίες) με τέσσερα κέντρα με έδρα την Κολωνία της Γερμανίας, τη Βαλένθια της Ισπανίας και την κοινοπραξία μας στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και στο Κοτζαέλι της Τουρκίας. Η Ford απασχολεί περίπου 34.000 άτομα στις πλήρως ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και στις συγχωνευμένες κοινοπραξίες και περίπου 54.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο