EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Bulldog Racing δημιούργησε ειδική έκδοση του Mini JCW για το Nurburgring

i-bulldog-racing-dimiourgise-eidiki-ekdosi-tou-mini-jcw-gia-to-nurburgring-681785

H Bull Dog Racing προσφέρει την ειδική έκδοση Bull Dog Racing Edition που βασίζεται σε ένα MINI John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και κινητήρα με ισχύ 231 ίππων / 170 kW και μέγιστη ροπή 320 Nm.

Με αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο, η ιδιωτική αγωνιστική ομάδα με έδρα το Nürburg γιορτάζει τον καλύτερο τερματισμό ενός MINI σε 24ωρο αγώνα στην 64χρονη ιστορία της μάρκας. Ο κινητήρας και πολλά χαρακτηριστικά του ειδικού μοντέλου είναι ίδια με εκείνα του αγωνιστικού αυτοκινήτου με τον αριθμό εκκίνησης #126 της Bulldog Racing. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που επιβάλλονται από τους αγωνιστικούς κανονισμούς λάμπουν δια της απουσίας τους προς όφελος της καθημερινής χρηστικότητας.

«Ο τερματισμός στη δεύτερη θέση και η κατάκτηση του πρώτου βάθρου για τη MINI μετά από ένα εξαντλητικό 24ωρο αγώνα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα. Αμέσως μόλις διασχίζαμε τη γραμμή του τερματισμού, γεννήθηκε η ιδέα να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με τους θαυμαστές μας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για την ανάπτυξη της Bulldog Racing Edition ήταν να δημιουργήσουμε ένα όχημα που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο, παραμένοντας ταυτόχρονα νόμιμο για χρήση στο δρόμο», δήλωσε ο Alexander Schabbach, Διευθύνων Σύμβουλος της Bulldog Racing.

Με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να τοποθετηθούν ανεξάρτητα ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, η Bulldog Racing Edition δημιουργεί μια πραγματική “αγωνιστική αίσθηση” στο δρόμο.

Σημείο αναφοράς της ειδικής έκδοσης είναι η ανάρτηση KW V3 με ρυθμιζόμενη συμπίεση και επαναφορά, η οποία, μεταξύ άλλων, ενισχύει την πρόσφυση, βελτιώνει τη συμπεριφορά στις στροφές και αυξάνει την ασφάλεια στο όριο. Η ρύθμιση της ανάρτησης πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε όχημα από έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς της Bulldog Racing στο Nürburgring Nordschleife.

Οι ζάντες αλουμινίου OZ HyperGT των 17 ιντσών σε συνδυασμό με τη σπορ εξάτμιση της μάρκας Remus προσδίδουν σε κάθε όχημα μια διακριτική αλλά και αδιαμφισβήτητη εμφάνιση. Διαθέτοντας πλούσια εμπειρία από τα αγωνιστικά ελαστικά, η Pirelli εφοδιάζει το ειδικό μοντέλο με τα P Zero Performance διαστάσεων 205/45R17. Το πακέτο Stern Performance Parts Clubsport αντικαθιστά το πίσω κάθισμα με μία μπάρα θόλων με πλέγμα και μοκέτα, εξοικονομώντας βάρος και βελτιώνοντας την απόδοση του αυτοκινήτου.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εξωτερικής σχεδίασης είναι η μεγάλη διακοσμητική μεμβράνη Bulldog Racing στην οροφή, που, κατά παράδοση, κοσμεί όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας. Στο εσωτερικό, κάθε όχημα συνοδεύεται από μία αριθμημένη πλακέτα που πιστοποιεί ότι πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής και καταγράφει την ημέρα που σεταρίστηκε η ανάρτηση στο Nordschleife, καθώς και διάφορα άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά.

«Για να μπορεί να ικανοποιήσει τα μεγαλύτερο δυνατό φάσμα προσωπικών επιθυμιών, κάθε αυτοκίνητο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και, ως εκ τούτου, είναι μοναδικό. Το ειδικό μας μοντέλο δείχνει τις τροποποιήσεις που μπορούμε να κάνουμε στο αυτοκίνητο. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε κατόχους παλαιότερων MINI της τρέχουσας γενιάς από το 2014 και μετά», δήλωσε ο Alexander Schabbach.

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο