EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης είναι ο νέος Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

o-ioannis-d-sarakakis-einai-o-neos-proedros-tou-ellino-amerikanikou-eborikou-epimelitiriou-765893

Ο επικεφαλής του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνει έναν στρατηγικό θεσμικό ρόλο, δίνοντας έμφαση στις μεταρρυθμίσεις, την τεχνολογία και τις επενδύσεις.

Ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης, Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, διαδεχόμενος τον Νικόλαο Μπακατσέλο.

Σε δηλώσεις του μετά την εκλογή, ο κ. Σαρακάκης τόνισε την πρόθεσή του να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Επιμελητηρίου, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία ΗΠΑ–Ελλάδας, τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Όλοι μαζί, αξιοποιώντας την ισχυρή μας παρακαταθήκη, θα οδηγήσουμε το Επιμελητήριο στο μέλλον με ενότητα, όραμα και προσήλωση στις μεταρρυθμίσεις. Θα αναδείξουμε τη συνεργασία ΗΠΑ–Ελλάδας και θα συμβάλλουμε στον εκσυγχρονισμό της οικονομίας μας, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα, επιταχύνοντας την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και προσελκύοντας στρατηγικές επενδύσεις.»

Απευθυνόμενος και στους εργαζομένους του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Kinsen, ο νέος Πρόεδρος επεσήμανε πως η εκλογή του αποτελεί συλλογική αναγνώριση:
«Η καλή φήμη του οργανισμού μας, την οποία έχουμε χτίσει εδώ και 103 χρόνια με συνέπεια, ακεραιότητα και υπευθυνότητα, συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτήν την εκλογή. Το σημαντικότερο είναι πως αυτή η φήμη είναι αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας όλων σας. Ο καθένας και η καθεμιά από εσάς, με την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και το ήθος σας, έχετε συμβάλλει καθοριστικά σε αυτήν την αναγνώριση.»

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε υπερήφανος για τις αξίες που εκπροσωπεί ο Όμιλος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συλλογική προσφορά στην κοινωνία θα συνεχιστεί με τον ίδιο δυναμισμό.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι μέλος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου από το 1948.

Όλες οι ειδήσεις

Λ. Βουλιαγμένης: Νεαροί με μοτοσυκλέτες προσπαθούν να αποφύγουν μπλόκο – Παραλίγο να πατήσουν αστυνομικό [Βίντεο]

Peugeot 208: Οι 5 λόγοι που πούλησε περισσότερο από κάθε SUV τον Ιούνιο στην Ελλάδα

Έρχεται το νέο Mazda CX-5 – Δες τις πρώτες εικόνες

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο