Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 20 Μαΐου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025 στις 20:00 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν από το 241ο χλμ. έως και το 239,15ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Α’ φάση: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.
- Β’ φάση: Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Α’ φάσης, στην ίδια περιοχή, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Πηγή: Ypodomes.com
Όλες οι ειδήσεις
Δοκιμή Vespa GTS 310 Supersport E5+: Η ισχυρότερη Vespa όλων των εποχών
Tι καίει και πόσο κοστίζει η χρήση και η αγορά ενός φορτηγού ορυχείων: Νούμερα που ζαλίζουν!
Slavia B: Η επιστροφή της Skoda στις δύο ρόδες με μία ηλεκτρική cafe racer