EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mansory Rolls-Royce Phantom: Η μαύρη τρύπα για την …τσέπη σας

mansory-rolls-royce-phantom-i-mavri-trypa-gia-tin-tsepi-sas-645596

Η Mansory είναι μια από τις λίγες εταιρείες που προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης για τη Rolls-Royce Phantom.

Ένα παράδειγμα μιας Phantom, βελτιωμένης από τη Mansory, εμφανίστηκε προς πώληση στη Γερμανία έναντι 975.000 €. Όπως συμβαίνει σχεδόν με ότι σχετίζεται με το υπερπολυτελές σεντάν, οι τροποποιήσεις δεν είναι φθηνές, ωστόσο η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν ταιριάζει στον τυπικό ιδιοκτήτη Rolls-Royce.

Το μοντέλο δέχτηκε μια πλήρη μεταμόρφωση από τη Mansory, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού μπροστινού προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές, πρόσθετα LED φώτα ημέρας και διαχωριστή από ανθρακονήματα. Αντλώντας έμπνευση από το πρόσφατα αναβαθμισμένο Phantom, η μάσκα είναι πλέον φωτιζόμενη, όπως και οι εισαγωγές αέρα. Το πορτοκαλί φως ταιριάζει με το χρώμα του Spirit Of Ecstacy, τα εμβλήματα RR και τη λεπτή της γραμμή. Το υπόλοιπο αμάξωμα είναι μαύρο, με όλες τις λεπτομέρειες να είναι επίσης μαυρισμένες, για να επιτευχθεί μια πιο σκοτεινή εμφάνιση.

Το bodykit περιλαμβάνει επίσης νέα μπροστινά φτερά με πλευρικά βράγχια, αεροδυναμικές προεκτάσεις στις πλαϊνές ποδιές με φινίρισμα από ανθρακονήματα, ένα μάλλον διακριτικό διαχύτη που περιβάλλει τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, ένα μπροστινό χείλος και μια άλλη αεροτομή τοποθετημένη στην οροφή. Η εν λόγω Rolls-Royce πρέπει να έχει έναν αρκετά ξεχωριστό ήχο, καθώς είναι εξοπλισμένη με το Sport System Exhaust της Mansory, που διαθέτει λειτουργία τηλεχειρισμού. Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου DX5 24 ιντσών, με φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, πέντε διπλές ακτίνες και πορτοκαλί κεντρικά καπάκια.

Ανοίγοντας τις πόρτες, θα σας υποδεχτεί μια, πλήρως ανανεομένη, φωτεινή πορτοκαλί καμπίνα. Τα δερμάτινα καθίσματα, το κάτω μέρος του ταμπλό, το τιμόνι, το κεντρικό τούνελ, ο ουρανός, τα πατάκια, ακόμη και το ειδικό δερμάτινο χαλάκι για το χώρο αποσκευών είναι πορτοκαλί, σε αντίθεση με μερικές μαύρες πινελιές.

Κάτω από το καπό, ο V12 twin-turbo κινητήρας 6,75 λίτρων απέκτησε νέο κάλυμμα από ανθρακονήματα, με το λογότυπο Mansory. Το βελτιωμένο Phantom παράγει 602 ίππους με 950 Nm ροπής, αριθμοί που μαρτυρούν μια αύξηση της τάξης των 39 ίππων και 50 Nm ροπης σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο.

Το όχημα είναι καταχωρημένο στη γερμανική ιστοσελίδα mobile.de και σύμφωνα με την αγγελία, είναι ολοκαίνουργιο. Υπάρχει επίσης μια σημείωση που αναφέρει ότι το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για εξαγωγή, πιθανώς λόγω των τροποποιήσεων στην εξάτμιση που ενδέχεται να μην συμμορφώνονται με τους υπάρχοντες κανονισμούς στη Γερμανία. Με τιμή κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, το πολυτελές σεντάν της Mansory έχει να αντιμετωπίσει έναν αρκετά σκληρό ανταγωνισμό από τα ειδικά μοντέλα Phantom της Rolls-Royce.

Όλες οι ειδήσεις 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο