EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέοι τροχοί με μονομπούλονο για την BMW M2

neoi-trochoi-me-monoboulono-gia-tin-bmw-m2-691896

Τα προϊόντα της σειράς BMW M Performance δεν προσφέρουν μόνο εμφανισιακές βελτιώσεις, αλλά προσδίδουν επιπλέον μια αύρα μηχανοκίνητου αθλητισμού στα  αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα καθιστούν αυτούς τους ελαφριούς σφυρήλατους τροχούς το απόλυτο highlight στη γκάμα των BMW M Performance Parts. Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα τεχνολογίας που μεταφέρεται απευθείας από τις πίστες στο δρόμο, οι οποίοι διατίθενται για επιλεγμένα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Με βελτιστοποιημένο βάρος, σπορ σχεδιασμό και τεχνολογία προσαρμοσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι συνδέονται απευθείας με το ρουλεμάν τονίζοντας τον υψηλών επιδόσεων χαρακτήρα των οχημάτων που εξοπλίζουν. Στην περίπτωση της ειδικής έκδοσης BMW 3.0 CSL, που παρουσιάστηκε με την ευκαιρία της 50ής επετείου της BMW M GmbH και πωλείται σε περιορισμένη έκδοση 50 αντιτύπων, αποτελούν μέρος της ειδικά προσαρμοσμένης τεχνολογίας πλαισίου υψηλών επιδόσεων για χρήση σε πίστα. Επί του παρόντος, οι τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι προσφέρονται στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW για την BMW M2 καθώς και για όλες τις εκδόσεις των BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio.

Τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι: Αλλάζοντας τροχούς όπως οι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων.

Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αναπτύχθηκαν για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς επιτρέπουν τις πολύ γρήγορες αλλαγές τους και, κατά συνέπεια, σύντομα pit stop. Αντί των συνηθισμένων πέντε μπουλονιών, κάθε τροχός συνδέεται με την πλήμνη του με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι. Η εξαιρετικά σταθερή σύνδεση εξασφαλίζεται κατά την τοποθέτηση τους με την εφαρμογή ροπής που φτάνει τα 930 Nm. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο προδίδει ξεκάθαρα το αγωνιστικό DNA κατά την αλλαγή των τροχών, αλλά μειώνει επίσης τις περιστρεφόμενες μάζες και βελτιστοποιεί την αποκλειστική εμφάνιση μέσω ενός διακριτικού σχεδιασμού στην περιοχή της πλήμνης.

Οι τροχοί M Performance με κεντρικό μπουλόνι για τα μοντέλα BMW M2, BMW M3 και BMW M4 προσφέρονται ως στάνταρ σετ με διαφορετική διάμετρο εμπρός και πίσω – και συγκεκριμένα στις 19 ίντσες για τον εμπρός άξονα και στις 20 για τον πίσω. Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες με ακτίνες σε σχέδιο σχήματος Y και ματ χρώμα Jet Black, φέρουν την επιγραφή M Performance και συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 275/35 ZR19 για τον εμπρός και 285/30 ZR20 για τον πίσω άξονα.

Εξατομικευμένα χαρακτηριστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Όπως οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι, έτσι και τα υπόλοιπα προϊόντα του προγράμματος BMW M Performance Parts βασίζονται στην τεχνογνωσία και την εμπειρία πέντε και πλέον δεκαετιών της BMW M GmbH στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ποικίλη γκάμα περιλαμβάνει retrofit επιλογές για την ανάρτηση, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, τα βοηθήματα αεροδυναμικής και το cockpit, επιτρέποντας την εξατομίκευση με γνώμονα τις επιδόσεις και παρέχοντας μια αίσθηση οδήγησης σε πίστα στην καθημερινή οδήγηση. Για μια στοχευμένη ενίσχυση της δυναμικής και της ευελιξίας, διατίθενται επιλογές όπως η ανάρτηση M Performance με ρυθμιζόμενα σε ύψος πιατέλα ελατηρίων και το σπορ σύστημα φρένων M Performance.

Επιπλέον, η αθλητική εμφάνιση μιας BMW M μπορεί να ενισχυθεί με ειδικά για το μοντέλο εξαρτήματα από carbon. Τα προϊόντα BMW M Performance Parts που προορίζονται για το εξωτερικό των οχημάτων κατασκευάζονται κυρίως από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και επικαλύπτονται με διαφανές βερνίκι για φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Οι επιλογές που αφορούν συγκεκριμένα μοντέλα, όπως τα carbon εμπρός πρόσθετα M Performance, ο πίσω διαχύτης M Performance ή το ένθετο μαρσπιέ M Performance από carbon, προσδίδουν αγωνιστικό στυλ στην εμφάνιση του οχήματος.

Η ασυμβίβαστη ποιότητα και η ιδιαίτερη αισθητική των BMW M Performance Parts είναι αισθητή και στο εσωτερικό. Τα υψηλής ποιότητας στοιχεία από carbon και Alcantara μεταφέρουν τα αγωνιστικά γονίδια της BMW M στο cockpit. Τα προστατευτικά γονάτων M Performance με επιφάνεια Alcantara παρέχουν βελτιστοποιημένο κράτημα στις στροφές. Επίσης, τόσο το τιμόνι M Performance Pro όσο και το υποβραχιόνιο M Performance Alcantara είναι ιδανικά για μια ιδιαίτερα σπορ εμπειρία οδήγησης.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο