EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προάγγελος εξελίξεων η εκδήλωση για τα 25 χρόνια LIQUI MOLLY – SKAMA

proangelos-exelixeon-i-ekdilosi-gia-ta-25-chronia-liqui-molly-skama-693819

Η εκδήλωση αφορούσε την συμπλήρωση 25 χρόνων αποκλειστικής συνεργασίας της εταιρείας SKAMA S.A και του γερμανικού οίκου LIQUI MOLY.

Κορυφαία  στελέχη  της  εταιρείας  LIQUI MOLY όπως οι κκ Dr. U.Weller  (CEO), S. Coniglio (Director Export)  και M. Holzner  (Export Area Manager), παρευρεθήκαν στις 24/11/23 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας SKAMA στην Αθήνα. Εκ μέρους της SKAMA S.A οι κ.κ. Κ. Μαραγκός (CEO  SKAMA), Β. Δράκος (Διεύθυνση Τμήματος Λιπαντικών SKAMA), Ν. Καπόγιαννης (ΔιεύθυνσηMarketing) υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους της  LIQUI MOLY και με συντονίστρια την δημοσιογράφο κα Ε. Συράκη συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ στην συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου Τύπου.

Στην συζήτηση έγινε ειδική αναφορά στην μελλοντική στρατηγική της LIQUI MOLY, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων, όπως τα ιξώδη λιπαντικά κινητήρων SAE 0W8, SAE 0W16, SAE 0W20, τα νέα προϊόντα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως το λάδι κιβωτίου μετάδοσης για την Tesla και το ψυκτικό υγρό κυψελών καυσίμου, αλλά και τα  ολοκληρωμένα προγράμματα προϊόντων ΜΟΤΟ, Ποδηλάτων και προϊόντων Περιποίησης.

Στην απονομή αναμνηστικών διακρίσεων μεταξύ των LIQUI MOLY και SKAMA οι κύριοι Dr. U. Weller(CEO) και S. Coniglio (Director Export) εξήραν την 25ετή επιτυχή πορεία της αποκλειστικής συνεργασίας και ανέφεραν χαρακτηριστικά «….η LIQUI MOLY βλέπει τους αντιπροσώπους της ως μία μεγάλη οικογένεια. Και το αποτέλεσμα αυτής της θέσης αποτυπώνεται και στα 25 επιτυχημένα χρόνια  εδώ στην Ελλάδα με την εταιρεία SKAMA» «Είμαστε συνεργάτες (partners) που συζητάμε και βελτιώνουμε τη συνεργασία μας και ξεπερνάμε δυσκολίες μαζί». Σημείο στο οποίο ο κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός (CEO  SKAMA) συμπλήρωσε «Πρόκειται σε όλα αυτά τα χρόνια για μια σχέση ανθρώπινη, όπου μοιραστήκαμε την ίδια κουλτούρα ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζί.»

Ακολούθησε απονομή σε διακεκριμένους εμπορικούς συνεργάτες και συνεργεία-μέλη του νέου concept της LIQUI MOLY CAR PERFOMANCE PLAN με PREMIUM PARTNER εμπόρους και SERVICE PARTNER συνεργεία για την μακρόχρονη και στενή συνεργασία.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ενδιαφέροντα ερωτήματα που υπέβαλαν έγκριτοι δημοσιογράφοι γνωστών περιοδικών της αυτοκίνησης.

 

Σε ερώτημα που αφορούσε τα μελλοντικά πλάνα της LIQUI MOLY ο κύριος Dr. U. Weller (CEO) ανάφερε «Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια για περαιτέρω ανάπτυξη. Τον Μάρτιο, η παραγωγή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο της 65χρονης ιστορίας της εταιρείας μας. Η νέα γραμμή παραγωγής προσθέτων έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε λειτουργία στο τέλος Νοεμβρίου. Με αυτόν τον τρόπο εκσυγχρονίζουμε και διευρύνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, χωρίς φυσικά καμία θέση εργασίας να πέφτει θύμα τους εκσυγχρονισμού».

 

Ενώ ο  κ. Μαραγκός Κωνσταντίνος (CEO  SKAMA) σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την ηλεκτροκίνηση απάντησε: «Το τοπίο για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης είναι πάρα πολύ θολό και οι ιδιώτες είναι πάρα πολύ επιφυλακτικοί να επενδύσουν σε νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία εκτός των προβλημάτων αυτονομίας και υποδομών θα απαξιωθούν τεχνολογικά τα επόμενα 2-3 χρόνια και ως εκ τούτου η εμπορική αξία τους θα καταρρεύσει. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να οριστικοποιήσουμε το μέλλον της αυτοκίνησης ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Εμείς μαζί με τη LIQUI MOLY έχουμε στόχο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους κατόχους αυτοκινήτων με τα κατάλληλα προϊόντα και άριστες υπηρεσίες».

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο