EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο EX90 της Volvo προσφέρει μια «premium εμπειρία ήχου»

to-neo-ex90-tis-volvo-prosferei-mia-premium-ebeiria-ichou-668133

To νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volvo, το EX90, είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ήχου που δημιουργεί μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης.

Συγκεκριμένα, το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins High Fidelity που διαθέτει το EX90, ταιριάζει άψογα με την πιο ήσυχη καμπίνα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ στη Volvo.

 

Ήχος που ακούγεται όπως δημιουργήθηκε

 

Ακόμη και την περίοδο που το Volvo EX90 δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα σχέδιο στο χαρτί, οι σχεδιαστές μας συνεργάζονταν με τους μηχανικούς ήχου της Bowers & Wilkins για να εξασφαλίσουν ότι όποια θέση κι αν προτιμάτε στο 7-θέσιο μοντέλο μας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτα ρεαλιστικό ήχο 3D surround από τα 25 ηχεία που τοποθετούνται σε όλη την καμπίνα.

 

«Για το νέο Volvo EX90, η Bowers & Wilkins ήταν μία φυσική και προφανής επιλογή, ως συνεργάτης για το premium σύστημα ήχου μας. Η καταξιωμένη προσέγγισή της στον ήχο αποπνέει ποιότητα και συμπληρώνει ιδανικά τη σχεδιαστική μας γλώσσα», λέει ο Jorge Furuya (Χόρχε Φουρούια), Επικεφαλής Εμπειρίας Χρήστη στη Volvo Cars. «Αυτή η premium εμπειρία ήχου είναι ακριβώς αυτό που οι πελάτες προσδοκούν από εμάς και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στον ήχο για να την προσφέρουμε.»

Χάρη στη βελτιστοποιημένη τοποθέτηση και την τεχνολογία ηχείων που προέρχεται από στούντιο, η μουσική που παράγει το σύστημα των 1.610W φθάνει στα αυτιά σας ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης – είναι μία φιλοσοφία την οποία η Bowers & Wilkins αποκαλεί «Πραγματικό Ήχο» («True Sound»).

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ιδανικά τοποθετημένα ηχεία, οι ακροατές μπορούν επίσης να βιώσουν τον ήχο μέσα στο Volvo τους όπως ποτέ πριν, μέσω του Dolby Atmos. Όταν καλλιτέχνες ή δημιουργοί φτιάχνουν ένα τραγούδι, podcast ή άλλο περιεχόμενο στο Dolby Atmos, έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν τη θέση ανεξάρτητων ήχων στα σημεία που επιθυμούν σε τρισδιάστατο χώρο, ώστε να δημιουργήσουν μία πλούσια και λεπτομερή εμπειρία για τους ακροατές. Στο Volvo EX90, με Dolby Atmos μέσω του συστήματος ηχείων της Bowers & Wilkins, κάθε επιβάτης του αυτοκινήτου μπορεί να απολαμβάνει μία «ολοκληρωτική» εμπειρία ήχου με μεγαλύτερο βάθος, λεπτομέρειες και ευκρίνεια.

 

Το σύστημα ήχου διαθέτει επιπλέον προγράμματα ακρόασης με ήχο surround, τα οποία επιτρέπουν στους ακροατές να ταιριάξουν τον ήχο στις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Το πρόγραμμα Studio αναπαριστά την πιστότητα και την καθαρότητα του ήχου σε ένα στούντιο ηχογράφησης και μπορεί να βελτιστοποιηθεί για επιβάτες σε κάθε κάθισμα. Η ρύθμιση Individual Stage παρέχει την αίσθηση ενός καλλιτέχνη που παίζει αποκλειστικά για εσάς και το πρόγραμμα Concert Hall αναπαράγει την ακουστική του Μεγάρου Μουσικής που βρίσκεται στην έδρα μας, το Γκέτεμποργκ.

Η προσεκτική ενσωμάτωση των ηχείων –στο ταμπλό, τις πόρτες, την οροφή, τους πίσω θόλους των τροχών και τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων– συνεισφέρει στη μινιμαλιστική σκανδιναβική σχεδιαστική γλώσσα μας.

Πολλά από τα ηχεία μας περιλαμβάνουν ειδικές γρίλιες από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με διπλή χάραξη και ενσωματώνονται σε ξύλινα πάνελ με οπίσθιο φωτισμό, επιτυγχάνοντας υψηλού επιπέδου ακουστική διαφάνεια, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, χωρίς συμβιβασμούς στις premium λεπτομέρειες της σχεδίασης.

«Καθώς πλησιάζουμε μία δεκαετία στενής συνεργασίας με τους συνεργάτες μας στη Volvo Cars, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε στην αγορά το premium σύστημα ήχου στο Volvo EX90», λέει ο Dan Shepherd (Νταν Σέπερντ), Αντιπρόεδρος Συνεργασιών Ήχου στη Bowers & Wilkins. «Το πιο πρόσφατο και πιο εξελιγμένο in-car σύστημα ψυχαγωγίας που έχουμε αναπτύξει μαζί, προσφέρει μία εξαιρετικά ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.»

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

 

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο