AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για Citroen C3 και C3 Aircross

neo-programma-atokis-chrimatodotisis-gia-citroen-c3-kai-c3-aircross-0

Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross αποτελούν τα πιο σημαντικά μοντέλα της γκάμας της Citroen, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς στις κατηγορίες τους.

Προσφάτως, η Citroen ανακοίνωσε τη νέα εμπορική πολιτική της για τα δύο αυτά μοντέλα που περιλαμβάνει άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάρκεια αποπληρωμής 36 μήνες και προκαταβολή 35%.

Με αυτή την προσφορά το μηνιαίο μίσθωμα για το C3 προσδιορίζεται στα 218 ευρώ ενώ αντιστοίχως για το C3 Aircross, στα 279 ευρώ, για τις βασικές εκδόσεις εξοπλισμού. Εν τω μεταξύ συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών (2 έτη εργοστασιακή και 3 έτη επεκτάσιμη) και για τα δύο μοντέλα.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει σε άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων την έκδοση C3 iTouch με έξτρα εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα Citroen Connect Nav με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και φωνητικές εντολές μαζί με αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο