AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Είσοδος στην ελληνική αγορά για τις μοτοσυκλέτες CFMOTO [εικόνες]

eisodos-stin-elliniki-agora-gia-tis-motosykletes-cfmoto-eikones-605492

Με εντυπωσιακή σχεδίαση δια χειρός KISKA, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δελεαστικές τιμές είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά οι μοτοσυκλέτες της CFMOTO. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και έχει εξελιχτεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές ATV, SSV, UTV και μοτοσυκλετών παγκοσμίως, έχοντας παρουσιάσει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες.

Στη χώρα μας, η CFMOTO έχει ήδη κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία των ATV οχημάτων, έχοντας σημειώσει τα τελευταία 3 χρόνια αύξηση πωλήσεων 1.077%. Το μοντέλο CFORCE 450 ήταν το Νο1 σε πωλήσεις ATV στην Ελλάδα για το 2017. Στην γκάμα μοτοσυκλετών προστέθηκαν προσφάτως και τρία νέα μοντέλα με κινητήρες στα 250, 400 και 650 κ.εκ.

Ειδικότερα, το μοντέλο 250ΝΚ είναι μία ευέλικτη naked μοτό με ισχυρό κινητήρα, εξαιρετικά οικονομική σε κατανάλωση καυσίμου που διαθέτει premium χαρακτηριστικά για την κατηγορία. Ζυγίζει 151 κιλά, έχει αιχμηρή σχεδίαση, digital πίνακα οργάνων και ανεστραμένο πιρούνι μπροστά. Εφοδιάζεται με υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρας 249 κ.εκ που έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει 26,5 ίππους. Κυκλοφορεί σε δύο επιλογές χρωματισμών (μαύρο και ασημί) με τιμή 3.290 ευρώ.

Αντιστοίχως, το μεσαίο μοντέλο 400ΝΚ εφοδιάζεται με ρεζερβουάρ 17 λίτρων, έχει φωτισμό LED, ισχυρά φρένα και 2κύλινδρο κινητήρα 400 κ.εκ. με ισχύ 40 ίππων. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι σε λευκό και μπλε ενώ η τιμή κτήσης προσδιορίζεται στα 4.590 ευρώ.

Τέλος, το μοντέλο 650 MT έχει και έκδοση Tourer και πρόκειται για μία εύχρηστη μοτοσυκλέτα τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ταξίδι. Είναι εξοπλισμένη με υδρόψυκτο, 2κύλινδρο κινητήρα 649 κ.εκ. απόδοσης 61 ίππων και φέρει ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι, ενισχυμένο σύστημα πέδησης με δύο δισκόφρενα μπροστά και μεγάλο ρεζερβουάρ 18 λίτρων. Η έκδοση Tourer περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό της πλαϊνές βαλίτσες SHAD συνολικής χωρητικότητας 64 λίτρων και ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα. Η τιμή της απλής έκδοσης είναι στα 6.190 ευρώ ενώ της έκδοσης Tourer προσδιορίζεται στα 6.590 ευρώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο