AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ένα Ford Fiesta ST σε αλατωρυχείο 400 μέτρα υπό το έδαφος [βίντεο]

ena-ford-fiesta-st-se-alatorycheio-400-metra-ypo-to-edafos-vinteo-0

Οι επιδόσεις του νέου Ford Fiesta ST καταγράφονται σε ένα νέο βίντεο που φέρνει στο φως μία εντυπωσιακή διαδρομή – 400 μέτρα κάτω από το έδαφος σε ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά αλατωρυχεία.

Γυρισμένο σε μία μυστική τοποθεσία με οδηγό τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι Elfyn Evans, το Fiesta ST εμφανίζεται να γλιστράει, να πλαγιολισθαίνει και να απογειώνεται από το έδαφος.

Ο ήχος του κινητήρα EcoBoost των 1.5 λίτρων με τους 200 ίππους ενισχύεται από τα τοιχώματα των στοών καθώς περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα την στενή είσοδο της σήραγγας.

«Οδηγικά, το αλάτι είναι ουσιαστικά σαν το καλοστρωμένο χώμα, αρκετά ολισθηρό για να είμαι ειλικρινής, ειδικά με λάστιχα δρόμου» ανέφερε ο Evans. «Αν και περιμένεις να είναι κλειστοφοβικό, αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο, το τέλειο μέρος για να απολαύσεις το νέο Fiesta ST».

Η Ford επέλεξε το μυστικό αλατ0ρυχείο για το νέο τηλεοπτικό spot με τίτλο «Undertrack» όπου το αυτοκίνητο περιφέρεται μέσα στο δίκτυο στοών μήκους 60 χλμ., σε σταθερή θερμοκρασία 16 C κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας που περιόρισαν στο ελάχιστο τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για το τριήμερο γύρισμα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο