AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέο Kymco Xciting-S 400i ABS CBS [βίντεο]

neo-kymco-xciting-s-400i-abs-cbs-vinteo-605598

Έρχεται στα τέλη Αυγούστου το νέο Kymco Xciting-S 400i με δυνατό κινητήρα και χαρακτηριστικά από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Το νέο μοντέλο της Kymco διαθέτει σύγχρονο και δυναμικό σχεδιασμό αλλά και υψηλή απόδοση.

Ανασχεδιασμένο σε όλα τα σημεία, με καινούργιο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, αναβαθμισμένο G5-SC κινητήρα, με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία (36 ίππους), προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Με στόχο να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά ακόμα περισσότερο χρησιμοποιήθηκε μια νέα βάση κινητήρα που αυξάνει την ακαμψία του πλαισίου και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά του S 400 στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, με στόχο τη συνολική ακαμψία και τη σταθερότητα-ακρίβεια του μπροστινού τροχού, το πιρούνι διαθέτει πλέον δύο πλάκες (όπως οι μοτοσυκλέτες).

Το νέο Xciting προσφέρεται με ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του πίνακα των οργάνων, ενώ οι προβολείς LED με τα φώτα ημέρας (DRL) αποτελούν την αισθητική υπογραφή του νέου Xciting-S, θυμίζοντας μοτοσυκλέτα supersport και τονίζοντας έναν απόλυτα δυναμικό σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα.

Εκτός των άλλων ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων πολλαπλών ενδείξεων με οθόνη TFT και δυνατότητα προσωπικής προσαρμογής των ενδείξεων, Smart Lock κεντρικό διακόπτη πολλαπλών χρήσεων (άνοιγμα σέλας/τεπόζιτου βενζίνης) με αντικλεπτική προστασία, GPS Navigator, φωτιζόμενο χώρο αποθήκευση για Full Face κράνος, χειρόφρενο κ.ά.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο