AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ενίσχυση γκάμας Peugeot 208 με τη νέα έκδοση GT Line

enischysi-gkamas-peugeot-208-me-ti-nea-ekdosi-gt-line-0

Στα πλαίσια της εναρμόνισης με τις νέες μετρήσεις προδιαγραφών ρύπων που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Peugeot παρουσίασε μία καινούργια έκδοση σπορ της σειράς 208 με τα διακριτικά «GT Line».

Ο συγκεκριμένος τύπος έκδοσης θα είναι πλέον διαθέσιμος σε όλα τα μοντέλα της γκάμας Peugeot περιλαμβάνοντας μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού. Ως εκ τούτου, η σειρά 208 αντιπροσωπεύεται στην εγχώρια αγορά από τέσσερις εκδόσεις (Active, Allure, Allure Plus και τη νέα GT Line).

Μεταξύ άλλων, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης GT Line αναγνωρίζονται από τα εξής στοιχεία: Εξωτερικά καλύμματα καθρεπτών σε μεταλλικό χρώμα (μαύρη πέρλα), φυμέ κρύσταλλα στα πίσω παράθυρα και στην πόρτα του χώρου αποσκευών, επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, sport δερμάτινο τιμόνι και πεντάλ αλουμινίου, καθίσματα τύπου «Sport Dynamique», ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών κ.ά.

Η έκδοση 208 GT Line προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με πετρελαίου. Ειδικότερα σε βενζίνη διατίθεται ο βραβευμένος κινητήρας 1.2 λίτρων με ισχύ 110 ίππων και τεχνολογία PureTech παρέα με δύο τύπους κιβωτίων (χειροκίνητο και αυτόματο 6 σχέσεων). Σε diesel υπάρχει ο κινητήρας 1,5 λίτρων με 100 ίππους που συνδυάζεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο