AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πρεμιέρα για το νέο SEAT Tarraco

premiera-gia-to-neo-seat-tarraco-294300

H SEAT παρουσίασε το νέο Tarraco, μεγάλο της SUV με καμπίνα που μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες. Το όνομα του προέρχεται από την αρχαία ονομασία της Μεσογειακής πόλης Tarragona, ένα ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Το Tarraco είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε μέσω δημόσιας ψηφοφορίας από περισσότερους από 140.000 φίλους της μάρκας που συμμετείχαν στο τελικό στάδιο της πρωτοβουλίας #SEATseekingName.

Το νέο μοντέλο, που σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο του Martorell (Βαρκελώνη) και κατασκευάζεται στο Wolfsburg (Γερμανία), σηματοδοτεί την τρίτη φάση της επιθετικής προϊοντικής πολιτικής της εταιρείας στην κατηγορία των SUV και αποκαλύπτει μία γεύση της σχεδίασης των μελλοντικών μοντέλων SEAT. Το νέο Tarraco βρίσκεται στην κορυφή της οικογένειας SUV της SEAT, ως ο μεγαλύτερος αδελφός των Ateca και Arona και συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό, πρακτικότητα και λειτουργικότητα με κομψή σχεδίαση.

Το νέο SUV της SEAT έχει σχεδιαστεί για οδηγούς και οικογένειες που χρειάζονται τη λειτουργικότητα των 5 ή 7 θέσεων και την πρακτικότητα της υψηλής θέσης οδήγησης. Η ποιότητα της οδήγησης συνδυάζεται με τις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των κινητήρων. Όλοι οι κινητήρες επωφελούνται από τεχνολογία άμεσης έγχυσης, υπερσυμπίεσης και start-stop και αποδίδουν ισχύ μεταξύ 150 και 190 ίππων.

Διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης: ένας τετρακύλινδρος 1.5 λίτρων TSI 150 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ένας 2.0 λίτρων 190 ίππων 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG. Σε diesel προσφέρονται ένας κινητήρας 2.0 λίτρων TDI 150 ίππων (έκδοση 4×2) με κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG και ένας 2.0 λίτρων TDI 190 ίππων αποκλειστικά με τετρακίνηση και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG.

Το νέο SEAT Tarraco διαθέτει όλα τα συστήματα υποβοήθησης που απαιτούνται για να κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και ασφαλή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Τα ευρέως γνωστά συστήματα όπως Lane Assist και Front Assist είναι στάνταρ στην Ευρώπη, ενώ είναι διαθέσιμα και προαιρετικά συστήματα όπως τα Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, ACC (Adaptive Cruise Control), Light Assist και Emergency Assist.

Το νέο μοντέλο της SEAT αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2019.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο