AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το CR-V είναι το πρώτο υβριδικό SUV της Honda στην Ευρώπη

to-cr-v-einai-to-proto-yvridiko-suv-tis-honda-stin-evropi-300147

Η Honda παρουσιάζει αυτές τις ημέρες στην έκθεση στο Παρίσι το πρώτο υβριδικό μοντέλο SUV για την Ευρώπη με κατανάλωση 5,3 λίτρα/100 χλμ. Πρόκειται για το CR-V Hybrid όπου κατάφερε την συγκεκριμένη κατανάλωση στα πλαίσια του νέου κύκλου μετρήσεων κατά το πρώτυπο NEDC που λαμβάνει πιο ρεαλιστικές μετρήσεις.

Το υβριδικό CR-V διαθέτει τον συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα κι ενός ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 184 ίππων. Θα κυκλοφορήσει τόσο σε εκδόσεις με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Το υβριδικό μοντέλο υιοθετεί τη τεχνολογία i-MMD της Honda, με τρία προγράμματα διαχείρισης της ενέργειας – EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive – για βελτιστοποίηση των επιδόσεων και της απόδοσης. Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και μία 7θέσια έκδοση του CR-V.

Τέλος, στο περίπτερο της Honda στο Παρίσι εκτίθενται επίσης και το ανανεωμένο HR-V που φέρει μικρές αισθητικές αλλαγές, φώτα ημέρας LED σε όλη τη γκάμα αλλά κι έναν νέο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων Turbo τεχνολογίας VTEC που θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2019.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο