AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι

anoixe-tis-pyles-tis-i-diethnis-ekthesi-aftokinitou-sto-parisi-301799

Σήμερα άνοιξαν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού για τους θεατές. Η γαλλική έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Toyota παρουσιάζει την αναθεωρημένη άποψη της για την μελλοντική της ανάπτυξη.

Όπως ανακοινώθηκε, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας ετοιμάζεται να μεταλλαχθεί από μία αμιγώς αυτοκινητιστική εταιρία σε καινοτόμο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βελτιώσουν τις μετακινήσεις για όλους (Mobility for All).

Το νέο περίπτερο της μάρκας χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές ζώνες. Η πρώτη, με την ονομασία Start Your Impossible, είναι αφιερωμένη σε νέες λύσεις μετακίνησης και μελλοντικές καινοτομίες. Η δεύτερη περιλαμβάνει τις δραστηριότητες της μάρκας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με το τμημα Gazzo Racing. Και η τρίτη έχει θέμα τα νέα μοντέλα και συγκεκριμένα τις τελευταίες εκδόσεις των αυτοφορτιζόμενων, υβριδικών-ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας.

Η Toyota δίνει έμφαση σε δυο νέα προϊοντικά στοιχεία, την υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία και τη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική TNGA.

Επί 20 και πλέον χρόνια, η μάρκα εξελίσσει και βελτιώνει την αυτοφορτιζόμενη, υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία της. Φέτος, στο Παρίσι, εκτίθενται μόνο υβριδικά-ηλεκτρικά οχήματα – από το συμπαγές Yaris, μέχρι τις τελευταίες γενιές των Corolla, RAV4 και Camry.

Πραγματοποίησε τη παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Corolla σε δυο αμαξώματα, Touring Sports(στεσιον βαγκον) και hatchback. Διατίθεται με δύο αυτοφορτιζόμενα υβριδικά-ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, 1.8 και 2.0. Η δεύτερη μονάδα είναι καινούργια και διακρίνεται για την υψηλή απόδοση της.

Το νέο RAV4 έκανε την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του. Στηρίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA-K και εξοπλίζεται με νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό κινητήρα 2.5.

Μετά από απουσία 14 χρόνων, το Camry επιστρέφει στη Δυτική Ευρώπη. Η νέα γενιά βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA-K και υιοθετεί το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 2.5.

Στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) βασίζονται τα νέα μοντέλα της μάρκας. Η TNGA βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων και δίνει περισσότερες δυνατότητες στους σχεδιαστές του εξωτερικού και εσωτερικού τμήματος.

Εκτός από τα μοντέλα, η Toyota παρουσίασε τις εξελίξεις στη τεχνολογία ασφάλειας Safety Sense. Τα νέα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες εφαρμόσθηκαν στα νέα Corolla και RAV4.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο