AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πρόγραμμα συντήρησης Mercedes Service Select

programma-syntirisis-mercedes-service-select-320327

Η Mercedes-Benz προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης Service Select για επιλεγμένες σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών που προσφέρει συγκεκριμένες εργασίες και επισκευές.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο πρόγραμμα Service Select και να επωφεληθούν από την έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του προγράμματος καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz που συμμετέχουν στο πρόγραμμα με μέγιστη χρέωση εργατοώρας τα 45 ευρώ.

Το πρόγραμμα συντήρησης διατίθεται online online μέσω της πλατφόρμας «Mercedes me», δηλαδή του διαδικτυακού οικοσυστήματος της Mercedes-Benz που συγκεντρώνει καινοτόμες υπηρεσίες και εξατομικευμένα προϊόντα και προσφορές. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο «Mercedes me» και ακολουθώντας 4 απλά βήματα μπορεί κανείς να ελέγξει αν το Service Select είναι κατάλληλο για τη Mercedes του. Αρκεί να καταχωρήσει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του, να επιλέξει τον δικό του Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που συμμετέχει στο πρόγραμμα και να αποθηκεύσει την ψηφιακή κάρτα μέλους Service Select για την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο του. Κι όλα αυτά από το κινητό του τηλέφωνο και την άνεση του σπιτιού του.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Mercedes Benz www.mercedes-benz.gr/serviceselect ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα: 080097777777 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και 0030 2112111597 (με αστική χρέωση).

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο