AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα 4κίνητα Nissan στο άγριο τερέν της Σαχάρας [βίντεο]

ta-4kinita-nissan-sto-agrio-teren-tis-sacharas-vinteo-324178

Τα τετρακίνητα μοντέλα pickup και SUV της Nissan διέσχισαν με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα το άγριο τερέν στην έρημο της Σαχάρας.

Ξεκινώντας από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, δοκίμασαν τις δυνατότητες των Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar.

Γνωστή και με την ονομασία «η πύλη της ερήμου», αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Τα Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Απολαύστε το video από τις περιπετειώδεις διαδρομές του Nissan Navara στην έρημο της Σαχάρας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο