AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ανανέωση και επετειακή έκδοση για τα Audi TT [εικόνες]

ananeosi-kai-epeteiaki-ekdosi-gia-ta-audi-tt-eikones-327626

Φέτος η Audi γιορτάζει 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του ΤΤ, προχωρώντας σε μία διακριτική ανανέωση του μοντέλο που συνοδεύεται και από το λανσάρισμα μιας επετειακής -και περιορισμένης παραγωγής- έκδοση, με την ονομασία «TT 20 years», που θα μπορέσουν να αποκτήσουν μόνο 999 τυχεροί πελάτες.

Οι εξωτερικές αλλαγές στο μοντέλο του 2019 περιλαμβάνουν τον επανασχεδιασμό της μπροστινής μάσκας και της αεροδυναμικής του προφυλακτήρα, μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα και νέες επιλογές σε ζάντες και χρώματα.

Γενικότερα, υπήρξαν βελτιώσεις ώστε το TT να γίνει πιο πρακτικό και καθημερινό, με την προσθήκη αναδιπλούμενων καθρεφτών, θερμαινόμενων καθισμάτων, ενώ επίσης στην γραμμή «S» προστέθηκε η επιλογή των καθισμάτων τύπου μπάκετ με ενισχυμένη πλευρική στήριξη (Super Sports Seats).

Στο εσωτερικό η μόνη αλλαγή είναι η προσθήκη μίας ακόμη λειτουργίας Sport Mode στην ψηφιακή οθόνη «Audi Virtual Cockpit», όπως και η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δέρμα ή alcantara για τον διάκοσμο του εσωτερικού.

Σημαντικές αλλαγές για τα μοντέλα του 2019 βλέπουμε και στους κινητήρες: Ο κινητήρας των 1.8 λίτρων πλέον παράγει 197 ίππους (από 180) και αυτός των 2.0 λίτρων παράγει 245 ίππους (από 230). Παραδόξως, η δύναμη του Audi TTS μειώθηκε από τους 310 στους 306 ίππους, λόγω της προσθήκης ενός φίλτρου σωματιδίων βενζίνης, χωρίς όμως να επηρεαστούν οι επιδόσεις του.

Η επετειακή έκδοση θα παραχθεί αυστηρά με δέρμα Nappa στο χρώμα Moccasin Brown με το λογότυπο «TT 20 Years» ραμμένο στα καθίσματα και τοποθετημένο σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα με τις χαρακτηριστικές εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι, τα matrix OLED πίσω φωτιστικά σώματα και το σήμα της Audi με ματ φινίρισμα. Θα διατεθεί σε coupe αλλά και σε roadster εκδόσεις, με 2 επιλογές χρωμάτων, Nardo Grey ή Arrow Grey.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο