AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Hyundai και KIA στα χέρια του Βασιλάκη

hyundai-kai-kia-sta-cheria-tou-vasilaki-3327

Στην υπογραφή προσύμφωνου για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου της “Π&Ρ Δάβαρη”, εισαγωγέα των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών Hyundai και KIA στην Ελλάδα, προχώρησε, ο όμιλος Βασιλάκη (Βελμάρ, Autohellas-Hertz κ.α.).

Στο πλαίσιο αυτό, η επισημοποίηση της συμφωνίας θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τον όμιλο Βασιλάκη στην αγορά καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα αποκτηθεί ποσοστό 70% της Π&Ρ Δάβαρη. Στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Βασιλάκη που ήδη περιλαμβάνονται μάρκες όπως η Volvo, Ford, Opel, Saab, Seat, Honda, Mitsubishi, θα προστεθούν δύο ακόμη ιδιαίτερα εμπορικά σήματα.

Πριν ένα χρόνο, η Autohellas Hertz, του κ. Βασιλάκη, προχώρησε στην απορρόφηση των εταιρειών Βελμάρ και Τεχνοκάρ , οι οποίες ανήκαν στον ίδιο όμιλο. Η Βελμάρ δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια στη λιανική πώληση αυτοκινήτων (Ford, Opel, Saab, Seat, Volvo, Honda, Mitsubishi) και η Τεχνοκάρ είναι από το 1985 αντιπρόσωπος της Seat στην Ελλάδα, ενώ η Autohellas Hertz δραστηριοποιείται στον κλάδο των βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα και σε πέντε χώρες του εξωτερικού.

Γιάννης Τσιρογιάννης

[email protected]

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο