AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Διέρρευσε φωτογραφία του νέου Toyota Supra [εικόνα]

dierrefse-fotografia-tou-neou-toyota-supra-eikona-336900

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα μακριά από την επίσημη παρουσίαση του νέου Supra, αλλά η εταιρεία δεν κατάφερε να κρύψει την εμφάνιση του αυτοκινήτου από τα «αδιάκριτα» μάτια. Μία φωτογραφία το μπροστινού μέρους χωρίς ίχνος καμουφλάζ κάνει τον γύρω του internet τις τελευταίες ώρες.

Το «δίδυμο αδελφάκι» του νέου BMW Z4, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια μεταφοράς του, μέσα στο φορτηγό που το μετέφερε. Έτσι βλέπουμε ξεκάθαρα το εμπρός μέρος, αλλά καθόλου το πίσω ή το πλαϊνό. Συγκρίνοντας το με το concept που έχει παρουσιαστεί, βλέπουμε ότι τα έντονα χαρακτηριστικά του καπό και του προφυλακτήρα έχουν ομαλοποιηθεί, και τα LED φώτα είναι εμφανώς μεγαλύτερα στο μοντέλο παραγωγής. Μία απορία εκφράστηκε πολύ γρήγορα μετά την διαρροή της φωτογραφίας: Που θα τοποθετηθεί η μπροστινή πινακίδα;

Κοιτώντας την οροφή, βλέπουμε ότι διατήρησε τον double-bubble σχεδιασμό, δίνοντας παραπάνω χώρο στην καμπίνα για τους επιβάτες. Η εταιρεία είχε δικαιολογήσει αυτόν τον σχεδιασμό οροφής με το GT86, λέγοντας ότι δίνει τον απαραίτητο χώρο στον οδηγό για να φοράει κράνος όταν πηγαίνει στην πίστα με το αυτοκίνητο.

Το νέο Toyota Supra, θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit για το 2019 και η παραγωγή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το 2020.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο