AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έκθεση για τον Michael Schumacher στο μουσείο της Ferrari

ekthesi-gia-ton-michael-schumacher-sto-mouseio-tis-ferrari-611723

Στο μουσείο της Ferrari στο Maranello στεγάζεται πλέον μια ειδική έκθεση για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια γενεθλίων του θρυλικού πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher. Έχοντας την ονομασία «Michael 50», η έκθεση περιγράφει λεπτομερώς την επιτυχή καριέρα του στην F1, κατά την διάρκεια της οποίας νίκησε 91 αγώνες, βρέθηκε στο βάθρο 155 φορές και κέρδισε 7 παγκόσμιους τίτλους.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της έκθεσης είναι το «Hall of Victories», που περιλαμβάνει κάποια από τα θρυλικά μονοθέσια της Ferrari που είχε οδηγήσει ο Schumacher. Ανάμεσα σε αυτά είναι η F310 με την οποία νίκησε 3 αγώνες το 1996, η F399 που χάρισε στην Ferrari τον Τίτλο Κατασκευαστών το 1999 και η F1-2000 με την οποία o Schumacher κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Ferrari.

Εκτός από τα μονοθέσια, στην έκθεση υπάρχουν οι Ferrari F430 Scuderia και Ferrari California, 2 αυτοκίνητα δρόμου της εταιρείας, στην ανάπτυξη των οποίων συμμετείχε ο θρυλικός οδηγος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα εκθέματα του «Michael 50» στο μουσείο τις Ferrari, που επίσης στεγάζει τις εκθέσεις «Driven by Enzo» και «Passion and Legend».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο