AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Οι πελάτες της Volkswagen συναρμολογούν το δικό τους e-Golf

oi-pelates-tis-volkswagen-synarmologoun-to-diko-tous-e-golf-611788

Η Volkswagen δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής, αλλά και να συμμετάσχουν στην παραγωγή του e-Golf που επέλεξαν για το επόμενο τους αυτοκίνητο.

Υπό την καθοδήγηση των ειδικών, στο Διάφανο Εργοστάσιο (που έλαβε αυτή την ονομασία καθώς η πλειοψηφία των τοίχων του είναι κατασκευασμένοι από γυαλί) στη Δρέσδη της Γερμανίας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε τέσσερις φάσεις στη γραμμή παραγωγής, όπως για παράδειγμα την εγκατάσταση του πίνακα οργάνων.

Άλλα σημεία όπου ο πελάτης μπορεί να βιώσει την εμπειρία της συναρμολόγησης του οχήματός του, είναι η τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή η τοποθέτηση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ.

Η δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής μπορεί να προγραμματισθεί κατά την παραγγελία ενός e-Golf. Τα ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Για το πακέτο αυτής της μοναδικής εμπειρίας υπάρχει ένα συμβολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορές εντός πόλης, περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες ενθύμια καθώς και ένα γεύμα στο Διάφανο Εργοστάσιο.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο