AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Ford στην κορυφή των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα το 2018

i-ford-stin-koryfi-ton-poliseon-elafron-epangelmatikon-ochimaton-stin-ellada-to-2018-363881

Όταν μιλάμε για την Ford, έρχεται στο μυαλό μας η περίφημη Mustang, το θρυλικό Ford GT ή το Focus RS. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κατασκευαστής δεν καλύπτει όλους τους τομείς της αγοράς, κάτι που μας αποδεικνύει δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα των πωλήσεων της στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για το 2018.

Από τα Fiesta Van και Transit Courier, έως το Ranger pick-up, η εταιρεία προσφέρει προτάσεις που εξυπηρετούν τον σύγχρονο Έλληνα επαγγελματία οδηγό. Για το 2018, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Ford διατήρησε για 3η χρονιά την πρώτη θέση στις πωλήσεις, με μερίδιο που έφτασε στο 19%. Το ηγετικό μοντέλο στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της ήταν για το 2018 το Ranger, του οποίου οι πωλήσεις έφτασαν το 15% στην κατηγορία των pick-up.

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για τη Ford στην ίδια κατηγορία και γενικότερα στην Ευρώπη. Στην Ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρεία κατέγραψε την καλύτερη εμπορική της επίδοση εδώ και 25 χρόνια. Πραγματοποιώντας 380.900 πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων το 2018, η εταιρεία σημείωσε ένα νέο ρεκόρ στην Ευρώπη αυξάνοντας τις ταξινομήσεις της κατά 8,1 %.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο