AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

To Lagonda All-Terrain Concept θα παρουσιαστεί στην Γενεύη

to-lagonda-all-terrain-concept-tha-parousiastei-stin-genevi-365077

Η Lagonda, μάρκα εντός της Aston Martin, θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο concept της με την ονομασία All-Terrain Concept στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η πρεμιέρα του οχήματος έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του Lagonda Vision Concept. Σύμφωνα με την Aston Martin, το νέο concept θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα περάσει στην παραγωγή μετά την «επανεκκίνηση» της Lagonda, ενώ η παραγωγή έχει προγραμματιστεί για το 2021.

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει μόνο μία εικόνα–teaser του All-Terrain Concept. Σε αυτή παρατηρούμε ένα φαρδύ όχημα, με μία πολύ ασυνήθιστη εμπρός μάσκα. Όπως και σε πολλά concept τελευταίο καιρό, βλέπουμε και εδώ ότι οι πλαϊνοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Ακόμη και αν το Lagonda All-Terrain Concept είναι το πιο σημαντικό όχημα που θα παρουσιάσει η Aston Martin στην Γενεύη, δεν θα είναι το μόνο. Ο Άγγλος κατασκευαστής θα παρουσιάσει επίσης την νέα Vantage, την DB11 AMR και την DBS Superleggera.

O πρόεδρος και CEO της Aston Martin Lagonda, Andy Palmer

«Ο τρόπος με τον οποίο οι κατασκευαστές αποκαλύπτουν τα νέα τους προϊόντα έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά η ατμόσφαιρα μίας έκθεσης αυτοκινήτου είναι μοναδική» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Aston Martin Lagonda, Andy Palmer.

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο