AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ντεμπούτο για το νέο Nissan Sylphy στο σαλόνι αυτοκίνητου της Σαγκάης

ntebouto-gia-to-neo-nissan-sylphy-sto-saloni-aftokinitou-tis-sagkais-397716

Το μοντέλο νέας γενιάς της Nissan υπόσχεται να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, συνδεσιμότητα και αυτοπεποίθηση στον οδηγό του.

Το ολοκαίνουργιο Sylphy παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, αναδεικνύοντας ένα νέο σχεδιασμό , αλλά και τις τελευταίες προσθήκες του Nissan Intelligent Mobility, προσφέροντας στον οδηγό του μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα.

Με ένα νέο και πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήριο σύνολο, φαρδύτερες γραμμές, χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη αεροδυναμική και ένα ευρύχωρο εσωτερικό, η Nissan υπόσχεται ότι η οδήγηση του νέου Sylphy θα είναι ευχάριστη.

Με χαρακτηριστικά μοντέρνας συνδεσιμότητας και με μια σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, το νέο μοντέλο παρέχει υποστήριξη στον οδηγό του.

«Το ολοκαίνουργιο Sylphy αντιπροσωπεύει την πλήρη απόβαση του Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα» δήλωσε ο Daniele Schillaci, αντιπρόεδρος της εταιρείας. «Με ένα ακόμη πιο κομψό σχεδιασμό και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας, το νέο Nissan Sylphy προσφέρει στους οδηγούς, ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και ενθουσιασμού, που ταιριάζει με ένα κορυφαίο οικογενειακό sedan.»

Το χαμηλό προφίλ και το βελτιωμένο εξωτερικό του, συμβάλλουν στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης, με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0.26, τον ίδιο συντελεστή με αυτόν του Nissan GT-R. Η χαρακτηριστική υπογραφή της Γιαπωνέζικης εταιρείας περιλαμβάνει τη μαύρη μάσκα με τον τρισδιάστατο σχεδιασμό «V-motion».

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον νέο κινητήρα HR16DE Gen3 1.600 κυβικών. Οι νέες τεχνολογίες του συγκεκριμένου κινητήρα προσφέρουν σταθερότητα στην λειτουργία και καλή απόδοση καυσίμου. Το τιμόνι, η ανάρτηση και η ακαμψία του αμαξώματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας στον οδηγό καλύτερο χειρισμό και μια πιο «συμπαγή» αίσθηση οδήγησης.

Το φαρδύτερο αμάξωμα και το μακρύ μεταξόνιο έχουν ως αποτέλεσμα μια ευρύχωρη καμπίνα όπου μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε άτομα σε εργονομικά καθίσματα, τεχνολογίας «3D Multilayer». Το εσωτερικό διατίθεται σε μαύρο, ανοιχτό γκρι ή σκούρο καφέ χρώμα.

Μεταξύ των τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility βρίσκεται η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με smartphone και η έξυπνη φωνητική εντολή. Στις πρόσθετες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και η Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης, εφόσον διαπιστωθεί κακή εφαρμογή του σχετικού πεντάλ.

Η 18η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτων της Σαγκάης, πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 25 Απριλίου.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο