AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ταξίδι στην Σητεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πού να φας και τι να δεις

taxidi-stin-siteia-ola-osa-prepei-na-xereis-gia-to-pou-na-fas-kai-ti-na-deis-480568

«Αν θελήσεις να εξερευνήσεις την ανατολική Κρήτη, η Σητεία είναι το ιδανικό μέρος για να αποτελέσει τη βάση σου. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια κωμόπολη 10.000 κατοίκων, με χαμογελαστούς και φιλόξενους ανθρώπους, η οποία δεν έχει αλιωθεί από την τουριστική ανάπτυξη του μεγαλύτερου νησιού της χώρας μας.» Έτσι μας την παρουσιάζει ο travel vlogger Μάνος Λιανόπουλος στο κανάλι του στο youtube, το Tripment.

Εκεί βρέθηκε καλεσμένος από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας και την ένωση ξενοδόχων για μια όμορφη ξενάγηση, η οποία περιλαμβάνει εντυπωσιακές παραλίες, επίσκεψη σε γραφικά χωριά και αξιοθέατα, πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη, και το πιο σημαντικό, επαφή με την τοπική κουλτούρα και κουζίνα.

Μια εμπειρία εντελώς διαφορετική από αυτή που θα ζήσει ένας ταξιδιώτης στα υπόλοιπα μέρη της Κρήτης, καθώς η κουλτούρα της μεταβάλλεται σε πολλά επίπεδα. Ακόμα και η μουσική της παράδοση έχει ως βάση το βιολί και όχι τη λύρα.

Το Tripment ο Μάνος το ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 με στόχο το να εμπνεύσει ταξιδιώτες για να επισκεφθούν τους προορισμούς που παρουσιάζει, δίνοντας παράλληλα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση που πρέπει να έχουν. Το όνομα προέκυψε από τις λέξεις «trip» και «treatment», καθώς θεωρεί πως τα ταξίδια αποτελούν θεραπεία για την ψυχή μας.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο