AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Δεν έχετε ιδέα με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούν οι Πάπες [εικόνες]

den-echete-idea-me-ti-aftokinita-kykloforoun-oi-papes-eikones-495440

Το σύγχρονο αυτοκίνητο του Πάπα είναι ιδιαίτερα προσιτό και ταιριάζει απόλυτα με τον Πάπα Φραγκίσκο. Εμείς, σας παρουσιάζουμε, τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα, που διέθεταν οι άγιοι πατέρες της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας…

Στη σύγχρονη εποχή, ο Πάπας Φραγκίσκος κατέχει την υψηλότερη θέση στη ρωμαιοκαθολική εκκλησία. Πριν από λίγες μέρες παρέλαβε το νέο όχημά του, ένα Dacia Duster!

Φυσικά, είναι λιγότερο γοητευτικό σε σχέση με κάποια παλιότερα οχήματα, που έπαιξαν τον ίδιο ρόλο, ωστόσο ταιριάζει απόλυτα με τα «πιστεύω» του Φραγκίσκου: Οι ορδές των πιστών δεν είναι πλούσιοι άνθρωποι, επομένως η Dacia και τα προϊόντα της μπορούν κάλλιστα να είναι ο καθρέφτης ενός status symbol για όλους, όσοι δε χρειάζονται κανένα status symbol.

Το λευκού χρώματος SUV του Πάπα Φραγκίσκου έχει μπεζ εσωτερικό και ένα ειδικό κάθισμα στην πίσω σειρά θέσεων. Επιπλέον, το νέο αυτοκίνητο διαθέτει μία μεγάλη συρόμενη οροφή. Το γυάλινο πρόσθετο μέρος είναι αφαιρούμενο και γι’ αυτόν το λόγο ενισχύθηκε το αμάξωμα. Επίσης, το εν λόγω Duster είναι κατά 30 χλστ. Χαμηλότερο, όχι τόσο, ώστε να είναι πιο σπορτίφ στο δρόμο, όσο για τη διευκόλυνση της επιβίβασης του Πάπα σε αυτό.

Εμείς σας δείχνουμε τη συντριπτική πλειονότητα των οχημάτων, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους Πάπες κατά τη διάρκεια των ετών και των δεκαετιών. Μην εκπλαγείτε όταν δείτε εντυπωσιακά αυτοκίνητα από διάσημες και πανάκριβες μάρκες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν κατασκευαστεί από τη Mercedes-Benz, ενώ δεν έχουν λείψει και μοντέλα των VW, Range Rover, Ferrari κτλ.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο